KantoorArtikelen.nl helpt Tisaco uit de brand

Publicatiedatum: 28 mei 2022 17:40:54

KantoorArtikelen.nl helpt Tisaco uit de brand


Op 13 november jl. werd het hoofdkantoor van Tisaco in het Limburgse Nuth getroffen door een uitslaande brand. Het bedrijfspand werd volledig verwoest door de enorme vlammenzee. Eén dag later werden de eerste noodpakketten kantoorartikelen al bij Tisaco afgeleverd. Een kleine 2 weken later, op 29 november, was de tijdelijke locatie aan de Thermiekstraat ingericht en kon Tisaco haar deuren voor het publiek alweer openen. Afgelopen donderdag is de laatste hand gelegd aan het voorlopige onderkomen van de verbouwspecialist en bedenker van Het Lekker Leven-concept in Nuth; het nieuwe lease-meubilair is geleverd en het Tisaco-team is weer als vanouds 100% operationeel.

Eén dag na de verwoestende brand zat Igor Soons van nabijgelegen KantoorArtikelen.nl in Hoensbroek/Heerlen al met eigenaar Jos Tillmanns van de Tisaco Groep aan tafel om te bespreken hoe Tisaco zo snel mogelijk weer op de been kon worden geholpen. “Onder het motto hoe-houden-we-het-aan-de-gang.nl”, aldus Soons, die al heel wat vergelijkbare succesvolle noodhulpoperaties op zijn c.v. heeft staan. “Dankzij ons enorme netwerk en onze expertise is KantoorArtikelen.nl gelukkig altijd weer in staat om ondernemingen, die door wat voor catastrofe dan ook worden getroffen, in recordtijd uit de brand te helpen. De dag na de brand hebben we ervoor gezorgd dat het noodrantsoen kantoorartikelen al in Nuth aanwezig was: een printer, kopieerapparaat, koffiemachine, servies, papier, pennen etc.” Een kleine 3 weken later is de tijdelijke locatie helemaal ingericht. Soons vervolgt: “Wij konden Tisaco meteen een geweldig aanbod doen in een tijd waar grote investeringen voor het opnieuw opbouwen van het verwoeste bedrijfspand voor de deur staan: het leasen van al het kantoormeubilair. Financieel aantrekkelijk en duurzaam, want we bieden alleen cradle-2-cradle meubilair ‘te huur’ aan.” Jos Tillmanns voegt toe: “Een flexibel en efficiënt concept, de ideale oplossing voor ons op dit moment!”

Tillmanns is dankbaar voor de hulp van KantoorArtikelen.nl, waardoor de tijdelijke locatie aan de Thermiekstraat 4a al zo snel weer kon worden geopend. “Wij zijn nu weer volledig operationeel en kunnen onze loyale klanten, die de afgelopen weken veel begrip hebben getoond, gelukkig als vanouds weer van dienst zijn. In deze tijden van nood leer je mensen kennen. De betrokkenheid en inzet van ons eigen team was ook fantastisch, net zoals het begrip en de medewerking van al onze leveranciers. Zelfs collega’s boden ons hulp aan en leefden met ons mee.”

Tillmanns besluit: “2014 wordt het jaar van het grote bouwen. We verwachten dat het nieuwe pand aan het einde van de zomer klaar is.” KantoorArtikelen.nl is blij dat Tisaco weer ‘in the running’ is en wenst de Groep de komende maanden heel veel succes toe.


Foto brand: Jos Pillaerds