KantoorArtikelen.nl en C’magne C’onnecten

Publicatiedatum: 28 mei 2022 17:37:21

KantoorArtikelen.nl en C’magne C’onnecten


De bewoners van ©-mill in Heerlen kunnen vanaf vandaag tegen scherpe tarieven inkopen in onze webshop. KantoorArtikelen.nl en ©-mill-exploitant C’magne tekenden voor deze mooie samenwerking, waardoor de bewoners voortaan profiteren van exclusieve inkoopvoordelen.

C’magne wil voor haar bewoners zorgen voor nóg meer toegevoegde waarde. “Wij brengen de bewoners van ©-mill dan ook graag in contact met relevante leveranciers en dienstverleners. Wij fungeren daarmee als de C’onnector”, vertelt Geerd Simonis van C’magne. “We hebben KantoorArtikelen.nl niet alleen vanwege de prijs gekozen. Ook het deskundig advies en de goede en snelle levering waren redenen om onze bewoners met de Limburgse kantoorspecialist te c’onnecten.”

One-stop-shopping voor kantoor
Alle bewoners van ©-mill kunnen in de eerste plaats bijna 3.000 kantoorartikelen online met korting bestellen. Maar ze kunnen ook een persoonlijk beroep doen op KantoorArtikelen.nl voor zaken als meubilair en kantoormachines. One-stop-shopping voor alles op, in en rondom het kantoor dus. De ©-mill  bewoners kunnen daarbij rekenen op eerlijk advies én fair business. Eigenaar/directeur Igor Soons van KantoorArtikelen.nl: “Het is onze ambitie om iedereen op weg te helpen naar het optimale groene kantoor én om bedrijven eerlijk te adviseren hoe zij hun uitgaven in de keten der (facilitaire) kosten kunnen verlagen.”

In 2 stappen c’onnecten
Stap 1: als ©-mill bewoner meld je je allereerst via deze link aan.
Stap 2: je account is aangemaakt, je kunt nu online shoppen. Veel plezier!