KantoorArtikelen.nl en BTM Parkstad Limburg slaan handen ineen

Publicatiedatum: 28 mei 2022 17:31:02

KantoorArtikelen.nl en BTM Parkstad Limburg slaan handen ineen


Nog meer voordeel voor ondernemers in Parkstad Limburg dankzij samenwerking tussen BTM en KantoorArtikelen.nl.

Bedrijventerreinmanagement Parkstad Limburg (BTM) en KantoorArtikelen.nl uit Hoensbroek hebben hun handtekening gezet onder een nieuw samenwerkingsakkoord. Alle ca. 1.650 ondernemers in Parkstad Limburg kunnen vanaf vandaag vanuit hun luie stoel álles voor hun kantoor bij de nieuwe preferred supplier van BTM bestellen. Dat betekent nog meer voordeel, omdat zij op deze manier profiteren van een speciale BTM-korting op zo’n 2.000 kantoorartikelen.

KantoorArtikelen.nl stapt met veel plezier als nieuwe BTM-preferred supplier voor alle ondernemers in Parkstad Limburg aan boord. De bedrijven kunnen zo’n 2.000 reguliere kantoorartikelen tegen scherpe tarieven online inkopen via www.kantoorartikelen.nl/btm. Uiteraard kunnen ze ook een beroep doen op KantoorArtikelen.nl voor hardware-produkten als printers en meubilair. One-stop-shopping dus als het om kantoorartikelen gaat. Bovenal willen wij als kantoorspecialist en als bedenker van ‘Het Leukste Kantoor’ de ondernemers op weg helpen naar een efficiëntere organisatie. Directeur/eigenaar Igor Soons zegt hierover: “Het is onze ambitie om iedereen op weg te helpen naar het optimale -groene- kantoor én om bedrijven eerlijk te adviseren hoe zij hun uitgaven in de keten der (facilitaire) kosten kunnen verlagen.”

Bedrijventerreinmanagement Parkstad Limburg (BTM) levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van de economische infrastructuur in de Stadsregio Parkstad Limburg. BTM voert in opdracht van Stadsregio Parkstad Limburg het bedrijventerreinmanagement uit op de 27 bedrijventerreinen met ca. 1650 bedrijven, waar zo'n 28.000 werknemers werkzaam zijn. De BTM projecten hebben als doel het vestigingsklimaat op de bedrijventerreinen te versterken, waardoor de economische kracht en competitiviteit van de bedrijven op de bedrijventerreinen een impuls krijgt. BTM biedt de ondernemers onder meer het voordeel van collectieve inkoopcontracten voor diverse diensten. Deze leveren voor de bedrijven belangrijke schaalvoordelen (lagere kosten) op.

 

Fotobijschrift: Bedrijventerreinenmanager Huub Wiermans, Igor Soons (KantoorArtikelen.nl) en Bedrijventerreinmanager Math L’Ortye (v.l.n.r.) in jubelstemming na het zetten van hun handtekening onder het samenwerkingscontract, dat ondernemers in Parkstad Limburg opnieuw meer inkoopvoordeel oplevert. Foto: Reno Vogely