Kant-en-klare noodle soepen horen op kantoor en thuis

Publicatiedatum: 2 okt. 2023 10:00:00

Kant-en-klare noodle soepen horen op kantoor en thuis

Ooit gehoord van fastfood voor de geduldige ziel? Dat zijn noodle soepen die kant-en-klaar te verkrijgen zijn. Even kokend water erbij en voilà! Je hebt een smakelijke maaltijd zonder dat je hoeft te zwoegen boven een stomende pan. Zit je even krap in tijd maar ruim in trek? Dan is dit jouw culinaire redding!

Lekkere soep, echt voor iedereen

Deze instant soepen met noodles zijn in Azië net zo gewoon als tulpen in Nederland. Ze zijn er in allerlei smaken, maten en vormen én voorzien miljoenen mensen dagelijks van een snelle, smakelijke maaltijd. Ze zijn zo geliefd dat je ze in bijna elke supermarkt en op elke hoek van de straat kunt vinden. Of je nu een administratief medewerker in Tokio bent of een student in Bangkok, de instant noodle soep is jouw trouwe metgezel.

Uitgevonden door Mr. Noodle

Maar hoe zijn deze kleine snelle energie-gevers naar Europa gekomen? Het begon allemaal in de jaren '50 toen Momofuku Ando, een Taiwanese-Japanse uitvinder, het instant noodle concept uitvond. Daardoor kreeg hij al snel de bijnaam Mr. Noodle. Zijn doel was simpel: snel en goedkoop eten voor iedereen toegankelijk maken. En dat is hem gelukt! Zijn idee verspreidde zich als een lopend vuurtje over de wereld en Europa was geen uitzondering. In de jaren '70 en '80 begonnen instant noodles ook hier aan populariteit te winnen.

Lekker, goedkoop en praktisch   

Waarom zijn deze kant-en-klare soepen met noodles ook in Europa zo geliefd? Omdat ze naast lekker en goedkoop ook nog eens bijzonder praktisch zijn. Even wat water koken, zakje of beker open, water erbij, even wachten en klaar is Kees! Of je nu op kantoor zit, thuis of zelfs onderweg, je hebt altijd een hartverwarmende maaltijd bij de hand. Geen wonder dat zoveel mensen er dol op zijn!

Noodle soepen hebben een speciaal plekje in de harten (en magen) van velen veroverd. Dus de volgende keer dat je haast hebt, geen zin hebt om te koken of gewoon trek hebt in iets lekkers en warms, denk dan aan de bescheiden instant noodle soep, die je natuurlijk bij ons besteld hebt. Immers kantoorartikelen beperken zich niet tot potloden en pennen. Eet smakelijk alvast!

Een greep uit onze noodle soepen

Nog maar 8 op voorraad
Levering (verwacht):
Good Noodles Unox sate

€ 14,12*
Levering (verwacht):
Good Noodles Unox oosterse kip

€ 14,12*
Levering (verwacht):
Good Noodles Unox kerrie

€ 14,12*
Levering (verwacht):
Good Noodles Unox groenten

€ 14,12*
Levering (verwacht):
Good Noodles Unox kip

€ 14,12*
Levering (verwacht):
Noodles Nissin Soba classic cup

€ 2,63*
Levering (verwacht):
Noodles Nissin tasty chicken cup

€ 1,80*
Levering (verwacht):
Noodles Nissin hot chili spicy cup

€ 1,80*
Levering (verwacht):
Noodles Nissin Soba yakitori cup

€ 2,63*
Levering (verwacht):
Noodles Nissin Soba teriyaki cup

€ 2,63*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog