ITC Furniture revolutioneert projectinrichting: Van visie tot realiteit!

Publicatiedatum: 20 mrt. 2024 11:00:00

ITC Furniture revolutioneert projectinrichting: Van visie tot realiteit!

Stap binnen in de wereld van ITC Furniture - Kantoorartikelen.nl, waar wij niet zomaar een leverancier van meubilair zijn, maar de architecten van jouw werkomgeving! In ons recente meesterwerk, een film die meer is dan slechts een visueel spektakel, nemen we je mee op een reis van idee tot realisatie. Ontdek hoe wij de kunst van het creëren van de perfecte werkplek hebben geperfectioneerd, waarbij elk detail telt, van de eerste brainstorm tot de uiteindelijke pracht van jouw kantoorruimte.

Innovatieve aanpak, partnerschappen en circulariteit

Laat je leiden door de verhalen van ons dynamische team en onze illustere partners. Igor Soons, onze DGA, opent de dans met een blik achter de schermen van onze innovatieve aanpak. Vervolgens neemt Ronald de Man, hoofd verkoop, bij een van onze top-leveranciers König & Neurath, het woord en onthult waarom wij gezien worden als hun meest vooruitstrevende klant. Maar daar houdt het verhaal niet op. Guillaume Smeets, Manager Transport en Milieu bij L'Ortye, duikt in de essentie van circulariteit en hoe wij dit belangrijke principe omarmen in elke stap die we zetten.

Een klant aan het woord

Carlos Voermans, DGA van Bevaplast uit Apeldoorn en trotse klant, deelt zijn ervaring over de samenwerking met ons. Hij benadrukt hoe onze gezamenlijke projecten niet alleen ruimtes transformeren, maar ook het welzijn en de tevredenheid van medewerkers verhogen.

Van papier naar werkelijkheid

Onze film laat niet alleen woorden en beloftes zien, maar ook actie. Kijk hoe we papieren plannen tot leven brengen, hoe abstracte ideeën concrete vormen aannemen en hoe uiteindelijk plekken om te werken ontstaan waar mensen niet alleen werken, maar ook groeien, leren en gelukkiger zijn.

Bij ITC Furniture - Kantoorartikelen.nl gaat het niet alleen om het leveren van meubilair. Het gaat om het creëren van een omgeving die inspireert, motiveert en bijdraagt aan het welzijn van iedereen die er deel van uitmaakt. Onze film is een uitnodiging aan jou, om verder te kijken dan het conventionele en samen met ons ruimtes te creëren waar mensen echt willen zijn. Welkom in de toekomst van werkplekinrichting, welkom bij ITC Furniture - Kantoorartikelen.nl!

Vind het filmpje via deze link op YouTube: https://youtu.be/JscPmYwx1aM?si=NdzxAmViaSFXzKFH

Wil je ook goed geholpen worden met je aanstaande project? Bel ons: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog