Hoe alpaca’s en bijenhoning in een Duits bedrijf voor meer productiviteit zorgen

Publicatiedatum: 2 aug. 2023 10:00:00

Hoe alpaca’s en bijenhoning in een Duits bedrijf voor meer productiviteit zorgen

In Duitsland bevindt zich een uniek bedrijf genaamd Heico. Dit bedrijf is niet zomaar een gewone technische onderneming; het heeft een geheim wapen dat ervoor zorgt dat hun medewerkers altijd met een grote glimlach op hun gezicht naar het werk komen.

“Tiergehege”

In het hart van het bedrijfsterrein, pal naast het indrukwekkende productiegebouw, ligt een kleine, betoverende “vrijloop” dierentuin, ook wel bekend als het "Tiergehege." Deze charmante oase is speciaal ontworpen om de hardwerkende medewerkers van Heico te laten ontspannen en tot rust te komen tijdens hun pauzes en na het werk. Waar anders kun je je zorgen en stress van de werkdag laten varen terwijl je vriendelijk begroet wordt door nieuwsgierige West-Afrikaanse dwerggeiten en schattige mini-schapen?

De volwassene Kinderboerderij   

Wat begon met geiten en schapen, evolueerde al snel tot een ware sprookjesachtige verzameling van dieren. Naast de dwerggeiten en mini-schapen delen nu ook mini-ezels, miniatuurpaarden en zelfs elegante alpaca's het ruime verblijf met vrolijke kippen en grappige nandoes, de waggelende vogels.

Deze buitengewone faciliteit heeft het leven van de Heico-medewerkers en hun families verrijkt, want ook zij mogen genieten van de betoverende aanwezigheid van deze pluizige en gevederde vrienden. Het is een ware traktatie om met de kinderen de kleurrijke en levendige taferelen van de dierenwereld te aanschouwen, terwijl je even loskomt van de dagelijkse sleur.

Bloemetjes en bijtjes

Maar Heico stopt daar niet. Ze hebben ook gedacht aan de zoemende bijen, die naast de dierenverblijven hun eigen plekje hebben. Deze hardwerkende bijen bestuiven niet alleen de appelbomen, maar produceren ook heerlijke honing, die door Heico liefkozend werd omgedoopt tot "HEICO Bärenhonig," een bijzonder geschenk voor hun klanten.

Motivatie

Heico is een bedrijf dat zijn medewerkers en gasten boven alles waardeert. Het is geen geheim dat een gelukkige en gezonde werkomgeving de productiviteit en creativiteit van medewerkers stimuleert. Door te investeren in de tevredenheid van hun personeel, kunnen bedrijven een betrokken en gemotiveerde werkkracht opbouwen.

Een goed gevoel

Nu kan natuurlijk niet elk bedrijf een eigen dierentuintje beginnen, maar elk bedrijf kan ervoor zorgen dat medewerkers zich op hun werkplek goed voelen! Zo ook op kantoor, waar kantoor- en werkplekken kunnen worden ingericht met kwalitatieve materialen van kantoorartikelen.nl. Door te investeren in bijvoorbeeld ergonomische stoelen, kleurrijke en inspirerende werkplekken en alles wat een kantoorhartje maar kan begeren, helpt kantoorartikelen.nl om ervoor te zorgen dat medewerkers zich goed voelen en met volle energie aan de slag kunnen gaan.

Dus, de volgende keer dat je op zoek bent naar een bedrijf dat zijn medewerkers op en top verwent, denk dan aan Heico en de prachtige Tiergehege. En vergeet niet dat kantoorartikelen.nl altijd klaar staat om je te helpen bij het creëren van een gelukkig en productief kantoor waar iedereen zich goed voelt!

Bel: +31 (0)45-522 93 11

Of vul onderstaand vragenformulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog