Het onmisbare essentiële item, toiletpapier

Publicatiedatum: 26 apr. 2023 10:00:00


Het onmisbare essentiële item, toiletpapier

Toiletpapier wordt helaas vaak vergeten bij het bestellen voor bedrijven. Het kan leiden tot een hoop paniek, stress en zelfs enige gênante momenten op het toilet.

Stel je voor: je hebt net een grote lunch achter de rug en je besluit om even naar het toilet te gaan. Maar dan realiseer je je dat er geen toiletpapier is! En om het nog erger te maken, je ontdekt dat niemand in het kantoor eraan heeft gedacht om het te bestellen. Het is alsof je in een slechte comedyfilm bent beland.

Hoop

Maar er is hoop! Er zijn manieren om deze situatie te voorkomen en ervoor te zorgen dat het toilet nooit meer zonder toiletpapier zit. Het is eigenlijk vrij eenvoudig - het begint allemaal met een goede inventarisatie.

Als je verantwoordelijk bent voor het bestellen van kantoorbenodigdheden, zorg er dan voor dat toiletpapier bovenaan je lijstje staat. Maak het een prioriteit en controleer regelmatig de voorraad. Niets is erger dan op het toilet zitten zonder toiletpapier.

Maar laten we eerlijk zijn, soms is het gewoon moeilijk om aan dingen te denken, dus zelfs aan je inventarisatielijstje. Het leven is druk en hectisch en soms vallen de kleine dingen onderaan de lijst van prioriteiten. Dus als je de neiging hebt om dingen te vergeten, stel dan in herinneringen op je pc of smartphone in dat je moet inventariseren. Zo ben je er zeker van dat er altijd genoeg toiletpapier, maar ook andere benodigdheden zijn voor het hele kantoor.

En als het toch nog mis gaat en je zonder toiletpapier zit, weet dan dat er altijd creatieve oplossingen zijn. Denk aan papieren handdoeken of zelfs tijdschriften. Maar hopelijk hoef je nooit zo ver te gaan. Met een goede inventarisatie en een beetje planning, zal het toilet altijd gevuld zijn met genoeg toiletpapier voor iedereen. En laten we eerlijk zijn, dat is toch het minste wat we kunnen verwachten in deze moderne tijden.

Een greep uit toiletpapier en benodigheden

Levering (verwacht):
Toiletpapier Satino Prestige 4-laags 150vel wit 043030

€ 9,19*
Levering (verwacht):
Toiletpapier Satino Comfort MT1 2-laags 400vel wit 027060

€ 8,91*
Levering (verwacht):
Dispenser Cleaninq Toiletpapier Maxi Jumbo

€ 23,49*
Levering (verwacht):
Toiletpapier Scott Essential 2-laags 600vel wit 8517

€ 54,10*
Levering (verwacht):
Toiletpapier Katrin 2-laags wit 64rollen

€ 29,58*
Levering (verwacht):
Toiletpapier Katrin 3-laags 250vel 48rollen wit

€ 40,99*
Levering (verwacht):
Toiletpapier Katrin 2-laags 400vel 48rollen wit

€ 39,31*
Levering (verwacht):
Toiletpapier Katrin System 2-laags wit 36rollen

€ 85,89*
Levering (verwacht):
Toiletpapier Katrin Plus 3-laags wit 143vel 48rollen

€ 44,42*
Levering (verwacht):
Toiletpapier Katrin Gigant S2 2-laags 600vel wit

€ 2,63*

Toiletpapier en -dispensers

Bekijk massa's toiletpapier
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog