Het geheim van wederverkoop bij Kantoorartikelen.nl: Een win-win partnerschap

Publicatiedatum: 17 okt. 2023 10:00:00

Het geheim van wederverkoop bij Kantoorartikelen.nl: Een win-win partnerschap

Eerder schreef ik al een keer over hoe verschillende soorten samenwerkingen leiden tot een mooie synergie: welkom-bij-het-synergiepunt-van-kantoorartikelen.nl

Een van de varianten van deze partnerschappen is wederverkoop, in e-commerce wordt dat tegenwoordig dropshipping genoemd.

Heb je ooit gedroomd van het aanbieden van een breed scala aan kantoorbenodigdheden zonder de rompslomp van het opzetten van een eigen webshop? De kans is groot dat je dat deed. En weet je wat? Kantoorartikelen.nl heeft een geheim dat we graag met jou willen delen!


Wederverkoop is jouw toegangspoort!

Het proces is zo simpel als het klinkt. Je wordt wederverkoper en het mooiste deel? Je hebt alleen een account nodig. Geen ingewikkelde koppelingen, geen zware opstartkosten.

Hoe werkt wederverkoop bij kantoorartikelen.nl

Vul onderstaand aanvraagformulier in! Wij doen dan eerst een snelle kredietcheck. Als daaruit geen twijfel ontstaat, dan maken wij account voor je aan, compleet met een vast margepercentage. Je kunt dan beginnen met bestellen op rekening en je laat het rechtstreeks bij jouw klanten bezorgen. (Ja, je leest het goed. Zo gemakkelijk!).

Bonus

Verkoop je één van onze geweldige diensten? Tata! Er komt een fee jouw kant op.

De kers op de taart? Je geniet van:

- geen vastzittende jaarcontracten;

- prijzen die een glimlach op je gezicht toveren;

- de mogelijkheid om klanten te bedienen in zowel België als Nederland;

- een assortiment dat zo vers is dat het nog steeds naar de fabriek ruikt;

- een gouden belofte: We zullen jouw klanten nooit achter je rug om benaderen. Geen trucs, geen diefstal, gewoon puur zakendoen!

Denk je er nog steeds over na?

Doe jezelf een plezier en duik in de wereld van wederverkoop met Kantoorartikelen.nl. We beloven dat het een rit wordt die je niet snel zult vergeten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de magie van partnerschap: 0031 (0)45 – 522 93 11

Bij kantoorartikelen.nl maken we elkaar alleen maar sterker! 🌟🤝🌟

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog