Flexibiliteit in levering en opslag van kantoormeubilair: Hoe Kantoorartikelen.nl tegenslag omzet in klanttevredenheid

Publicatiedatum: 28 sep. 2023 10:00:00

Flexibiliteit in levering en opslag van kantoormeubilair: Hoe Kantoorartikelen.nl tegenslag omzet in klanttevredenheid

Als een naadloos lopende rivier vol avonturen en verrassingen, zo vloeien de dagen bij de afdeling “Office Furniture” van Kantoorartikelen.nl. Met een scherpe focus en een altijd wakend oog voor detail, zorgen we dat elke levering vlekkeloos verloopt. Maar zoals elke rivier soms haar oevers kan overspoelen, zo kan ook ons pad soms onverwachte wendingen nemen.

Twee weken geleden voerde het pad ons naar het charmante Maastricht. Het weer was echter allesbehalve charmant. De lucht barstte open en een stortvloed van water stroomde over de geplaveide straten, die de liftschacht van een van onze klanten onder water zette. Hier moest het nieuwe kantoormeubilair geleverd worden. Een uitdaging op zich, maar bij Kantoorartikelen.nl deinzen we niet terug voor een beetje water!


Met man en macht werd er ruimte in ons magazijn gemaakt om het meubilair tijdelijk te huisvesten, terwijl de liften in Maastricht hun duikcursus ondergingen. Onze toewijding en flexibiliteit, zelfs als de regen met bakken uit de lucht viel, zorgden ervoor dat de meubels droog en veilig bleven, wachtend op hun nieuwe thuis.

Deze actie had echter ook zijn rimpelingen. Een andere klant zou daardoor echter moeten wachten, omdat door het plotselinge plaatsgebrek slechts een deel van het bestelde meubilair kon worden afgeleverd bij ons. Maar een probleem zagen wij slechts als een kans in vermomming. Een van onze ruimere bestelbussen transformeerde in een tijdelijke opslagplaats, waardoor we de klant niet in de kou lieten staan. Onze grote bestelbus werd een varend vlot van flexibiliteit, dat het meubilair veilig bewaarde tot het zijn definitieve plaats kon innemen.

Zoals de regen uiteindelijk plaatsmaakt voor zonneschijn, zo zorgde ook ons aanpassingsvermogen ervoor dat elke hindernis werd overwonnen. Planning en werkelijkheid gaan niet altijd samen, maar met een flinke dosis vindingrijkheid en een onwankelbare toewijding, maken wij bij Kantoorartikelen.nl het onmogelijke mogelijk. Onze klanten kunnen steeds op ons rekenen, weer of geen weer, ruimte of geen ruimte. Het avontuur gaat door en wij varen stevig verder op de stromen van flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Ook behoefte aan een flexibele leverancier van je kantoormeubilair? Bel: 0031 (0)45-522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog