Flexibele opbergkastjes: Een revolutie in ruimtebeheer

Publicatiedatum: 29 nov. 2023 11:00:00

Flexibele opbergkastjes: Een revolutie in ruimtebeheer

In de dynamische wereld van kantoren, scholen en thuiswerkplekken, speelt flexibiliteit een cruciale rol. De afdeling "Office Furniture" van kantoorartikelen.nl, presenteert met trots een reeks vernieuwende opbergoplossingen van König & Neurath. Deze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Laten we een kijkje nemen naar deze vier baanbrekende producten:


PERSONALBOX: Multifunctioneel en mobiel

De PERSONALBOX is een gamechanger in het multi-territoriale kantoorlandschap. Deze innovatieve opbergoplossing kan eenvoudig aan een bureau worden bevestigd of als een mobiele container door het kantoor worden verplaatst. Het is meer dan een opberg box; het is óók een stabiele, lichte zit-“kruk”. Een prachtig aspect is het duurzaamheidsinitiatief: bijvoorbeeld 88,4% van de gebruikte kunststof in de zwarte PERSONALBOX is gerecycled. De PERSONALBOX kan naar eigen wens worden samengesteld!


MOBILE: Flexibiliteit 'to go'

In een wereld waar werk constant in beweging is, biedt MOBILE een oplossing die deze dynamiek ondersteunt. Dit mobiele opbergsysteem, met stevige wielen en handvatten, kan gemakkelijk door verschillende werkruimtes worden verplaatst én kan naar wens worden geconfigureerd! MOBILE past zich dus moeiteloos aan verschillende werkomgevingen aan en is een symbool van flexibiliteit en aanpassingsvermogen.


CONTAINER: Jouw persoonlijke compagnon

De CONTAINER-serie van König & Neurath is meer dan een opbergoplossing; het is een uitdrukking van persoonlijkheid. Of je nu kleine lades of grote vakken prefereert, met deze rollende containers creëer je orde volgens jouw eigen wensen. En met het juiste kussen wordt jouw container zelfs een comfortabele zit-“kruk”. Een extra voordeel: de ladegeleiders zijn van hoogwaardige, onderhoudsvrije rol-kooi-geleiders, waardoor ze uitzonderlijk stil zijn.


APOTHEKER: Alles binnen handbereik

De ACTA.PLUS Apothekerskasten van König & Neurath zijn de perfecte combinatie van opbergruimte en stijl en niet alleen geschikt voor apothekers, maar voor iedereen! Ontworpen met het oog op functionaliteit en moderniteit, bieden deze kasten niet alleen opslagruimte, maar dienen ze ook als een spontaan meetingpoint. Ze kunnen exact worden afgestemd op de afmetingen van de werkplek, zodat alles wat belangrijk is binnen handbereik blijft.

Conclusie

Deze vier innovatieve opbergoplossingen van König & Neurath, aangeboden door kantoorartikelen.nl, zorgen voor een revolutie in de manier waarop we denken over opbergruimte in kantoren, scholen en thuiswerkplekken. Ze bieden niet alleen praktische opbergmogelijkheden, maar bevorderen ook een flexibele, dynamische en persoonlijke werkomgeving. Deze producten zijn een toonbeeld van hoe design, functionaliteit en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan in de moderne werkplek.

Meer informatie nodig? Bel: +31 (0)45 – 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon:

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog