Een stoel die je zitervaring naar een hoger niveau tilt en ….

Publicatiedatum: 25 aug. 2023 10:00:00

Een stoel die je zitervaring naar een hoger niveau tilt en ….

Een stoel die niet alleen je zitervaring naar een hoger niveau tilt, maar ook je lichaam omhelst met de warmte van perfecte ergonomie. Dat is precies wat de Embody stoel van Herman Miller belooft te zijn. Of je nu een 9-tot-5 kantoortijger bent, een thuiswerkheld of simpelweg iemand die veel tijd doorbrengt achter een bureau, deze stoel lijkt te belichamen wat het betekent om comfort en gezondheid te combineren.

Exact de juiste ondersteuning

Vanaf het moment dat je plaatsneemt op de Embody stoel, merk je meteen dat dit geen gewone stoel is. Hij past zich als het ware aan jou aan, alsof hij je lichaamstaal begrijpt. Het geheim schuilt in het geavanceerde "Pixelated Support" systeem, dat bestaat uit tientallen flexibele steunpunten die zich aanpassen aan jouw houding en bewegingen. Of je nu rechtop zit voor dat belangrijke telefoongesprek of een beetje achterover leunt om na te denken, de stoel lijkt je elke keer te omarmen met de juiste hoeveelheid ondersteuning.

Actief zitten

Voor degenen die urenlang aan hun bureau doorbrengen, is de Embody stoel een verademing. Zijn ontwerp is niet alleen gericht op comfort, maar ook op het bevorderen van een gezonde zithouding. Het ergonomische ontwerp ondersteunt de natuurlijke krommingen van je rug, helpt spanning te verminderen en bevordert een betere bloedcirculatie. Het voelt bijna alsof de stoel je aanmoedigt om actief te blijven terwijl je zit en dat is geen geringe prestatie in een wereld waarin we vaak geneigd zijn om stil te zitten.

Eigentijds ontwep   

Laten we eerlijk zijn, niemand wil eruitzien alsof ze op een ruimteschip zitten terwijl ze werken. Gelukkig heeft de Embody stoel een eigentijds en slank ontwerp dat moeiteloos in elke moderne werkruimte past. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je stijl past.

Dus, als je jezelf betrapt op lange marathonsessies van zitten terwijl je productief probeert te zijn, kan de Embody stoel van Herman Miller wel eens je nieuwe partner in crime worden. Het is meer dan zomaar een meubelstuk – het is een investering in je welzijn en productiviteit. Laat deze stoel je herinneren dat je geen compromissen hoeft te sluiten als het gaat om comfort, gezondheid en stijl, zelfs niet op die dagen dat je gebonden bent aan je bureau.

Wij bieden alle varianten aan. Bel daarvoor: +31 (0) 45 - 522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste contactpersoon:

Een greep uit Herman Miller bureaustoelen

Levering (verwacht):
Herman Miller - Embody - Full Option - Graphite

€ 2.226,00*
Levering (verwacht):
Herman Miller - Sayl - Bureaustoel met suspension midback

€ 796,25*
Uitverkocht
Configureer
Levering (verwacht):
Herman Miller - Aeron "B" - Full option - Graphite

€ 1.953,88*
Levering (verwacht):
Herman Miller - Mirra 2 - Full Option - Graphite

€ 1.349,00*
Levering (verwacht):
Herman Miller - Setu

€ 1.123,00*

Herman Miller Embody bureaustoelen

De meest gekochte
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog