Een slanke, eigentijdse aanvulling op je vergaderruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt.

Publicatiedatum: 16 aug. 2023 10:00:00

Een slanke, eigentijdse aanvulling op je vergaderruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een visueel statement maakt.

Maak kennis met de Mediastele Smart-S met vergadertafel - een product dat je volgende vergadering naar een hoger niveau tilt en je collega’s zullen zeggen dat ze nog nooit zo “smart” vergadert hebben.

Groot en sterk

Deze indrukwekkende mediazuil is een combinatie van functionaliteit en design, perfect voor elke setting waar mensen samenkomen voor vergaderingen, conferenties en meer. Met een slanke, smalle zuil die plaats biedt aan schermen tot wel 86 inch en een draagvermogen van 100 kg, vormt het de ideale ondersteuning voor moderne presentatiebehoeften.

Strak

Het strakke ontwerp van de Mediastele Smart-S springt in het oog. In de standaard HKS-uitvoering heeft de zuil een elegante witte behuizing, met een RAL 9016 witte poedercoating, en een bijpassende witte bespreektafel. De solide bodemplaat is afgewerkt in RAL 7016 Antracietgrijs, wat zorgt voor een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Made in Germany   

Dit Duitse meesterwerk biedt niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook geavanceerde functionaliteit. Met de mogelijkheid om schermen tot 86 inch te ondersteunen en een draagvermogen van maximaal 100 kg, is de Mediastele Smart-S klaar om te voldoen aan de eisen van moderne presentaties. Het geïntegreerde kabelbeheersysteem houdt draden netjes verborgen, waardoor een opgeruimde en professionele uitstraling ontstaat.

Stevig en veilig

Deze indrukwekkende mediastele wordt geleverd met handige kenmerken zoals de Icon display mounts en platform stand, die ervoor zorgen dat je scherm stevig en veilig wordt vastgehouden. Of je nu een enkel scherm gebruikt of een zwaardere belasting nodig hebt, met een maximale VESA van 600 x 600 en een maximale belasting van 100 kg is er voldoende ruimte voor aanpassing.

Aangenaam

Met afmetingen van 181 x 72 x 14,3 cm voor de zuil en een bodemplaat van 72 x 50 cm, heeft de Mediastele Smart-S een aangename aanwezigheid in je vergaderruimte. Deze vrijstaande oplossing biedt stabiliteit en functionaliteit, terwijl het strakke ontwerp je ruimte een eigentijdse uitstraling geeft.

Dus, als je op zoek bent naar een perfecte combinatie van vorm en functie voor je volgende vergadering, kijk dan niet verder dan de Mediastele Smart-S met vergadertafel. Gemaakt in Duitsland, deze mediazuil belooft niet alleen indruk te maken met zijn uiterlijk, maar ook met zijn geavanceerde functionaliteit en veelzijdigheid. Wie weet, misschien wordt je volgende vergadering wel zo leuk dat je bijna vergeet dat het een vergadering is!


Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de Mediastele Smart-S in de webshop te gaan. 

Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog