De werkomgeving heeft een directe invloed op motivatie, prestaties en inspiratie!

Publicatiedatum: 9 aug. 2023 10:00:00

De werkomgeving heeft een directe invloed op motivatie, prestaties en inspiratie!

In het bruisende hart van een klein en groeiend bedrijf in het MKB, begon er een nieuw hoofdstuk in hun zakelijke reis. Het team realiseerde zich dat hun werkomgeving een directe invloed had op hun motivatie, prestaties en inspiratie. Ze besloten dat het tijd was om hun kantoorruimte te transformeren om een sterke basis te leggen voor de toekomstplannen. En daarbij kwamen ze in aanraking met een partij die hen begreep: Kantoorartikelen.nl uitvoerend partner van K+N.

Cultuur is bepalend

Met de overtuiging dat "form follows culture" was het doel duidelijk - ze wilden de unieke werkcultuur van hun bedrijf weerspiegelen in de fysieke ruimte. Samen met Kantoorartikelen.nl, ondernamen ze de reis om de kernwaarden en eigenschappen van hun arbeidscultuur te ontdekken. Met de innovatieve benadering van de "K+N WORK.CULTURE.MAP." analyseerden ze nauwkeurig wat hun dagelijkse samenwerking beïnvloedde, welke leiderschapsstijl ze omarmden en hoe ze zichzelf zagen evolueren in de snel veranderende wereld.

Stijlwereld

De uitkomst was opmerkelijk: vier unieke "K+N Stijlwerelden" - VISION, PURE, FLOW en TIMELESS - die als een palet van mogelijkheden voor hen lagen. De VISION-stijl inspireerde met innovatieve technologieën, de PURE-stijl bood eenvoud en focus, FLOW bracht natuurlijke harmonie en TIMELESS belichaamde klassieke waarden. De keuze uit (een combinatie van) deze stijlen was niet alleen een esthetische keuze, maar een weerspiegeling van wie ze waren als team.

Van plan naar werkelijkheid   

Met Kantoorartikelen.nl aan boord was de reis echter verre van compleet. De volgende stap was het omzetten van deze ideeën in tastbare realiteit. Het bedrijf werd bijgestaan door Kantoorartikelen.nl op elk niveau - van concept tot ontwerp, van productie tot implementatie. De expertise van Kantoorartikelen.nl en hun vakmanschap boden een ongeëvenaarde mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen, waardoor de visie van het bedrijf naadloos tot leven kwam.

Talent krijgt vorm

En terwijl de nieuwe kantooromgeving vorm begon te krijgen, begon de verandering te dagen. Niet alleen zagen ze een boost in motivatie en teamgeest, maar ook een verschuiving in hoe ze hun bedrijf presenteerden aan nieuwe talenten. Het was alsof de kantoorinrichting was veranderd in een krachtig wapen in de strijd om talent.

De inspanningen van het bedrijf en de samenwerking met Kantoorartikelen.nl werden uiteindelijk beloond. Ze werden erkend voor hun consequente merkpositionering en bekroond met prijzen voor hun gedurfde aanpak in kantoorinrichting.

En zo, met een vernieuwde en inspirerende werkomgeving, ging het MKB-bedrijf zelfverzekerd de toekomst tegemoet. Ze hadden bewezen dat een doordachte kantoorinrichting niet alleen een ruimte verfraait, maar ook een fundament legt voor innovatie, groei en succes, terwijl ze trouw blijven aan hun eigen unieke cultuur.

Laat ons jullie ook helpen: 0031 (0)45 -522 93 11

Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog