De perfecte stofzuiger voor jouw situatie kiezen

Publicatiedatum: 16 jan. 2024 11:00:00

De perfecte stofzuiger voor jouw situatie kiezen

Stel je voor: het is maandagochtend, de zon schijnt door de ramen van je kantoor en je bent net klaar met je eerste kopje koffie. Je loopt naar je bureau, nog half slapend, en - oeps! - daar gaat je favoriete kamerplant, aarde en al, over de vloerbedekking. Terwijl je naar de chaos staart, denk je: "Moet ik nu echt wachten tot de schoonmaakploeg vanavond komt, of pak ik zelf de stofzuiger?" Laten we eerlijk zijn, met een goede stofzuiger in de buurt zou dit geen dilemma zijn!

Een goede stofzuiger, zowel op kantoor als thuis, is een echte held in zulke situaties. Laten we eens kijken waaraan zo'n stofzuigerheld moet voldoen:

Zuigkracht

Dit is de superkracht van elke stofzuiger. Met een hoge wattage of newton, ben je de strijd tegen stof, haren en omgevallen aarde snel gewonnen.

Energiezuinigheid

Niemand houdt nog van energievreters, toch? Een stofzuiger met een hoge energieklasse is als een milieuvriendelijke superheld, die je energierekening laag houdt.

Geluidsniveau

Een stille stofzuiger is als een ninja - effectief maar onopvallend. Met een laag decibel kun je zelfs stofzuigen zonder je collega's (of slapende huisgenoten) te storen.

Gebruiksgemak

Gewicht, snoerlengte en handige accessoires maken het verschil tussen een frustrerende ervaring en een soepele schoonmaakmissie.

Aanvullende functies

HEPA-filters voor allergievriendelijk schoonmaken, stoomfuncties voor extra reiniging, waterfilters voor die hardnekkige vlekken - ze maken je stofzuiger tot een ware multitasker.

En dan hebben we het nog niet eens over specifieke behoeften zoals verschillende vloertypen en huisdieren. Heb je harde vloeren? Dan is een model met goede prestaties op harde oppervlakken essentieel. Bij tapijt zoek je een krachtpatser voor diepere reiniging.

En voor de dierenliefhebbers onder ons: een model met een sterke zuigkracht voor haren en een HEPA-filter is een must. Zo blijft je huis niet alleen schoon, maar ook allergievrij.


Dus zorg ervoor dat je de juiste stofzuiger(s) in je arsenaal hebt, je binnen no-time weer een schone en nette vloer hebt. In onze webshop hebben wij 176 modellen voor je ter beschikking. Voor huis-, “tuin”- en keukengebruik, maar ook professionele schrobzuigmachines voor reiniging van zwaar vervuilde oppervlakken én alles tussen die twee extremen in!

Een greep uit onze stofzuigers en toebehoor

Levering (verwacht):
Stofzuigerzak Cleaninq numatic NVM 1ch Henry/James SMS

€ 6,69*
Levering (verwacht):
Nilfisk Vloerpad 20inch 505cm Eco Blauw pak 5 stuks

€ 95,76*
Levering (verwacht):
Nilfisk VP930 Stofzuiger HEPA Basic

€ 570,40*
Levering (verwacht):
Numatic Stofzuiger PPR-380 Kit AS1 Rood

€ 467,02*
Levering (verwacht):
Nilfisk Boenpad 14inch Vloerpad Rood pak 5 stuks

€ 63,31*
Levering (verwacht):
Numatic Stofzuiger PPR-370 Kit AS1 Rood

€ 350,74*
Levering (verwacht):
Numatic PPR stofzuigersnoer 125m per stuk

€ 69,29*
Levering (verwacht):
Nilfisk Mondstuk Combi RD295P met clip

€ 59,26*
Levering (verwacht):
Nilfisk Stofzuiger Attix 965-21 SD XC 16A 230_1_50

€ 2.170,08*
Levering (verwacht):
Nilfisk Stofzuiger VP300 Hepa Basic

€ 230,00*

Stofzuigers, waterzuigers en toebehoor

Alle stofzuigers en toebehoor
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog