De formule 1 met bureaustoelen

Publicatiedatum: 3 aug. 2023 10:00:00

De formule 1 met bureaustoelen

Mensen van Nederland, ik moet jullie iets vertellen! Heb je het hilarische filmpje al gezien dat deze week de ronde deed op TikTok en Facebook? Ja, je raadt het al, het gaat over niemand minder dan onze eigen Max Verstappen! Nu weten we allemaal dat Max niet vies is van een beetje snelheid, maar dit was toch wel het toppunt van "überhebligkeit"!

Max is max

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de Formule 1-race, en laten we eerlijk zijn, het werd een beetje voorspelbaar met Max aan de leiding. Dus wat deed hij om het interessant te houden? Hij besloot om de raceauto in te ruilen voor een wel heel bijzondere bolide: een bureaustoel! Ja, je leest het goed, een bureaustoel! De beelden laten zien hoe Max met volle vaart over het circuit racet, maar in plaats van een raceauto bestuurt hij gewoon een bureaustoel. Je moet het maar durven! 😊

Grappig

De bijgeschreven tekst bij het filmpje maakt het alleen maar beter: "Max trying to make things interesting for himself" (Max probeert het interessant te maken voor zichzelf). Nou, dat is hem zeker gelukt! Het is gewoon te grappig om te zien hoe hij zichzelf in zo'n ongewoon voertuig door de bochten manoeuvreert.

Jet   

En laten we eens even stilstaan bij die bureaustoel. Het is duidelijk dat dit geen gewone stoel is die je op kantoor vindt. Nee, deze bureaustoel kan alleen maar een "Jet" van "König en Neurath" zijn! Die stoel moet wel een turbo hebben, anders kan ik me niet voorstellen dat Max zulke ongelofelijke snelheden zou kunnen bereiken. Wie wist dat bureaustoelen ook racemonsters konden zijn?

Ook hebben?

En nu komt het beste gedeelte: je kunt zelf ook zo'n geweldige stoel bemachtigen! Ja, echt waar! Naast vele andere "snelle" en goede bureaustoelen zijn deze racemonsters verkrijgbaar bij kantoorartikelen.nl. Dus als je je werkplek een upgrade wilt geven en het gevoel wilt hebben dat je net zo snel en wendbaar bent als Max Verstappen, dan weet je waar je moet zijn.

Dus, mensen, laten we onze Nederlandse "überhebligkeit" omarmen en genieten van dit grappige filmpje van onze racekampioen, die bewijst dat je zelfs op een bureaustoel de snelste van het veld kunt zijn. En wie weet, misschien zie je binnenkort wel meer "Jet"-stoelen op het racecircuit dan ooit tevoren!

Heb je het filmpje nog niet gezien?: Max op bureaustoel 

Bel voor advies: +31 (0)45-522 93 11

Een hele ruime keuze uit bureaustoelen bij ons: Bureaustoelen

Of vul onderstaand vragenformulier in, dan nemen wij contact op met de juiste persoon.

Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog