Zorgeloos goed zitten

Publicatiedatum: 21 mei 2022 15:36:28

Zorgeloos goed zitten


De bureaustoel van jouw dromen is misschien wat duur, denk jij. Onzin! Je hoeft ‘m namelijk niet te kopen en in één keer een som geld neer te leggen, je kunt die stoel gewoon zorgeloos gebruiken. Hallo! Anno nu is gebruiken het nieuwe bezitten, remember? Hoe dat werkt lees je in deze blog.

Slim en zorgeloos gebruiken is het nieuwe bezitten

Elke minuut dat je achter je bureau zit te werken, wil je ook goed zitten. Toch?
Het allerliefste in de beste bureaustoel ter wereld, want je gezondheid is je hoogste goed.
Extra leuk als die stoel er ook nog eens mooi uitziet, want daar word je blij van, ben eerlijk.
Helemaal top als ‘ie ook nog eens ‘groen’ is; en dan bedoelen we niet de kleur, maar cradle to cradle en dus maximaal recyclebaar, want jij hebt hart voor de toekomst van onze wereld.
Probleem? Die bureaustoel van jouw dromen is misschien wat duur.
Onzin! Je hoeft ‘m namelijk niet te kopen en in één keer een som geld neer te leggen, je kunt die stoel gewoon zorgeloos gebruiken

Als ondernemer of als manager moet je heel veel regelen; één van de dingen waar jij voor moet zorgen is dat jij en je team goed zitten; ergonomisch verantwoord dus, want we weten allemaal dat slecht zitten op korte of lange termijn onvermijdelijk leidt tot lichamelijke klachten aan nek, schouders en rug en in het ergste geval mondt dit uit in ziekteverzuim (en dat kost geld!).

Dus: goed zitten is het devies.
Dit betekent de beste, duurzame bureaustoelen kiezen, aanschaffen en onderhouden.
Maar dat kost geld én mankracht.
Wat is er nou fijner als deze zorgen en kosten je uit handen worden genomen; als jij wordt ontzorgd? Kan dat dan? JA! Je kunt het allernieuwste cradle to cradle meubilair ook zorgeloos gebruiken zónder eigenaar te hoeven worden; met alle voordelen van dien.

Deze unieke formule voor circulair ondernemen heet operational lease. Dit unieke leaseconcept is bedacht door Igor Soons en ondergebracht in ITC Furniture Lease, een 100% zusterbedrijf van KantoorArtikelen.nl. 

“ITC Furniture Lease investeert uitsluitend in de beste duurzame, crade to cradle inrichtingselementen”, legt Igor Soons uit. “Onze producten maken circulair inkopen mogelijk, omdat ze zijn ontworpen voor recycling. De duurzaamheid van ons cradle to cradle meubilair waarborgt een lange levensduur en een hoge restwaarde. Dit is onze garantie voor het kunnen aanbieden van een faire lease-prijs.”

Hoe werkt dit in de praktijk?

Als gebruiker betaal je een vast bedrag per maand. Verder heb je er totaal geen omkijken meer naar, want de leasemaatschappij neemt je alle zorgen (en daarmee gepaard gaande kosten) uit handen en zorgt voor de levering, het onderhoud, eventuele reparaties én tussentijdse vervanging door de nieuwste modellen.

Bovendien zorgt ITC Furniture Lease ervoor, dat alle materialen na de afgesproken periode van gebruik terugkeren in de keten. Dit circulaire model betekent dat je als gebruiker geen economisch risico loopt, maar juist kosten bespaart. De leasemaatschappij blijft immers eigenaar en neemt de cost of ownership van je over.

Je werkt altijd in en aan de nieuwste state of the art modellen! Cool!

Dankzij de mogelijkheid van relatief kortlopende huurperiodes ben je als gebruiker verzekerd van het hoogste comfort en de nieuwste state of the art modellen. Hierdoor kun je veel sneller anticiperen en inspelen op veranderingen binnen jouw organisatie; bijvoorbeeld als er meer of minder werkplekken nodig zijn. Bovendien hoef je nooit meer concessies te doen aan de kwaliteit van nieuw meubilair om geld te besparen; je betaalt immers uitsluitend voor het gebruik van de beste en modernste spullen en níet voor het bezit ervan. Dat is pas slim gebruiken!

Meer weten over operational lease van cradle to cradle kantoormeubilair? Neem zelf een kijkje op de website van ITC Furniture Lease.