Zo zie je er beestachtig goed uit!

Publicatiedatum: 22 mei 2022 17:58:25

Zo zie je er beestachtig goed uit!Er beestachtig goed uitzien op kantoor was nog nooit zó zinvol! Met de kekke kleding van het modemerk MOST HUNTED zet je niet alleen een trend, je helpt óók wilde diersoorten te beschermen. En dat is hard nodig! Een initiatief dat wij graag steunen. Doe jij ook mee?


Alarmerend feit: over de hele wereld sterven diersoorten waanzinnig snel uit. Tot 1.000 keer sneller dan natuurlijk is, zo blijkt uit onderzoek. Om je even met je neus op de feiten te drukken: als er het komende jaar geen actie wordt ondernomen om de neushoorns in het wild te beschermen, zijn ze over 12 maanden uitgestorven… En als jij denkt dat met uitsterven bedreigde dieren in reservaten veilig zijn, dan heb je het mooi mis. Zelfs in deze zogenaamd ‘beveiligde’ leefomgevingen vallen onder meer panda’s en olifanten ten prooi aan stropers. Zo alarmerend is het!
MOST HUNTED ‘schiet terug’. Dit kleine brutale modemerk, een initiatief van Sung van den Berg en Janine Willems, ontwerpt en maakt fashion items met een duidelijk statement: ‘de MOST HUNTED’ dieren pikken het niet langer, zij schieten terug. Het campagnethema luidt dan ook ‘Shoot Back. It’s Time. Save Wildlife.’

“Met onze fashion items willen we aandacht en bewustwording voor dit onderwerp creëren en het beschermen van bedreigde diersoorten financieel steunen”, vertellen Janine en Sung. 10% van de opbrengst van de MOST HUNTED Animal collectie gaat dan ook naar het beschermen van bedreigde diersoorten. “Wij doneren dit deel van de opbrengst aan SOS – Save Our Species. Dit is een wereldwijd partnerschap, in het leven geroepen door de International Union for Conservation of Nature (IUCN) en een aantal partners om bedreigde diersoorten, hun leefgebieden en de mensen die afhankelijk zijn van hen te beschermen.” Iedere donatie is belangrijk om dieren die met uitsterven worden bedreigd te kunnen helpen. Want nogmaals: wildlife verdwijnt in een alarmerend snel tempo.

Nu je weet dat MOST HUNTED 10% van de opbrengst doneert aan SOS, draag je de te gek leuke en mooie shirts en sweaters met nóg meer trots in je vrije tijd, maar óók naar kantoor. Durf jij mee terug te schieten? Op de website van MOST HUNTED vind je de hele collectie. Let wel op: het dragen van MOST HUNTED is geheel op eigen risico. Zodra je MOST HUNTED aantrekt, verander je namelijk in een zeer gewild doelwit. Dus je bent gewaarschuwd: Wear At Own Risk. Maar daar staat tegenover: beestachtig goed gekleed op kantoor verschijnen was nog nooit zó zinvol. Perfect voor de casual friday, maar de T-shirts combineer je ook zakelijk hip met een colbertje. Dat geldt zowel voor de dames als voor de heren.

Trouwens, leuk om te weten: de foto’s van de dierenkoppen (de ‘headshots’) op de limited edition MOST HUNTED Animal Target T-shirts zijn gemaakt en gedoneerd door de, met diverse prijzen bekroonde, natuurfotograaf Marsel van Oosten!

P.S. Wij mogen 1 MOST HUNTED Animal Target T-shirt weggeven! Wil je kans maken op zo’n te gek shirt? Laat ons voor 20 november a.s. op Facebook weten waarom jij dit te gekke T-shirt zou willen winnen! Doe mee!

P.S. 2 Een MOST HUNTED Animal Target T-shirt (of een van de andere fashion items van MOST HUNTED) is natuurlijk ook een geweldig leuk en origineel Sinterklaas- of Kerstcadeau! :-)

Foto’s © MOST HUNTED