Winnaars Saab-fotowedstrijd bekend!

Publicatiedatum: 28 mei 2022 15:56:18

Winnaars Saab-fotowedstrijd bekend!


De winnaars van onze ludieke Saab-fotowedstrijd zijn bekend. Met de meeste views zijn Thijs Andela (de origineelste), Rene de Bakker (de brutaalste) en Guido Dumoulin (de eerste) als winnaars uit de bus gerold. De heren gaan aanstaande donderdag, 30 augustus, samen met ons en De Kleinste Brouwerij van Nederland bockbier brouwen in de Mechelerhof in Mechelen

De Flits & Win-fotowedstrijd werd uitgeschreven op 31 mei 2012, toen onze 300 pk sterke Saab Aero 9000 in gebruik werd genomen voor spoed-bezorgingen. Sindsdien hebben heel wat mensen met hun camera in de aanslag gelegen om onze supersnelle Zweed te flitsen (wat niet altijd even makkelijk bleek) en op onze Facebook-pagina te posten. De plaatjes spreken voor zich en het aantal views eveneens. Iedereen heel hartelijk bedankt voor het meedoen!

Eerste KantoorArtikelen.nl-bockbier

De 3 gelukkige winnaars zullen aanstaande donderdag hun prijs beleven. Dan vindt de première van het brouwproces van KantoorArtikelen.nl-bockbier plaats. Natuurlijk gaan Rene, Guido en Thijs zelf aan de slag: zij mogen deze middag de handen uit de mouwen steken. Deze happening wordt in samenwerking met de jongste en Kleinste Bierbrouwerij van Limburg georganiseerd. De chefkok van de Mechelerhof zorgt voor culinaire versnaperingen, bereid met streekeigen producten. Special guest deze middag is biersommelier Andre Koppen.

Proeven in oktober

Zoals een goed biertje betaamt, moet het een tijdje gisten, lageren, worden gebotteld en rijpen. Begin oktober is het dan zover: in de herfst kunnen de kroonkurken van ons eigen KantoorArtikelen.nl-bier knallen! De drie winnaars van onze Saab-foto-actie kunnen dan natuurlijk rekenen op hun hoogstpersoonlijke KantoorArtikelen-bockbier-pretpakket.