Verduurzaamde toner kiezen betekent forse besparing op afdrukkosten

Publicatiedatum: 17 mei 2022 15:09:32

Verduurzaamde toner kiezen betekent forse besparing op afdrukkosten


Hoe kun je afdrukkosten besparen? Kies de juiste toner of cartridge! Onze favoriet is The Cartridge Factory: duurzaam, milieuvriendelijk, super kwaliteit en aanzienlijk voordeliger dan klinkende merknamen als HP, Epson en Brother. Ontdek in deze blog alles over de voordelen van verduurzaamde toners & inktcartridges van The Cartridge Factory.

In onze vorige blog stond zuinig printen centraal. Daarin gaven we je 2 tips hoe je zonder veel moeite minder inkt en toner kunt gebruiken.

In deze blog krijg je van ons tip nummer 3 om afdrukkosten te besparen: kies de juiste toners of cartridges!


Onze favoriet is The Cartridge Factory :

  • duurzaam,

  • milieuvriendelijk,

  • super kwaliteit

  • en aanzienlijk voordeliger dan klinkende merken als HP, Epson en Brother.

Jouw voordeel: de besparing op je afdrukkosten kan oplopen tot maar liefst 65%.


Natuurlijk vind je in onze webshop de originele toners en cartridges van zo goed als alle gerenommeerde merken. En het allerlaatste wat wij adviseren is om niet de originele inkt voor je printer te kopen. Want er zijn helaas heel veel kwalitatief slechte alternatieven voor weinig geld op de markt.

De verleiding is vaak groot, maar we waarschuwen je; het komt de levensduur van je printer meestal niet ten goede.

Er bestaat echter een alternatief, waarvoor wij onze handen in het vuur durven steken: de toners van het Nederlandse merk The Cartridge Factory, geschikt voor alle gangbare printers.

De drie belangrijkste voordelen van The Cartridge Factory

1. Allereerst worden The Cartridge Factory toners bijzonder milieuvriendelijk geproduceerd; per tonercartridge wordt zo’n 3 tot 4 liter ruwe olie bespaard, die anders nodig was geweest voor de productie van de kunststofbehuizing. Bij The Cartridge Factory wordt deze volledig hergebruikt. De CO2 besparing kan zo oplopen tot 65%.

2. Verder worden The Cartridge Factory toners gefabriceerd volgens de hoogste standaards; niet voor niets zijn ze in het bezit van diverse milieu- en kwaliteitscertificaten zoals Blaue Engel, Nordic Swan, EMAS, Din en EU-Flower. En iedere toner wordt, voordat hij de fabriek verlaat, individueel volgens een streng programma getest. Dat betekent dat wij 2 jaar garantie op de toners van The Cartridge Factory kunnen geven.

3. Tenslotte:The Cartridge Factory toners zijn een stuk voordeliger. Debesparing op jouw afdrukkosten kan daardoor oplopen tot maar liefst 65%.

The Cartridge Factory accepteerd lege toners ook weer terug!

Gooi je lege inkt-/tonercartridges en drums nooit weg! The Cartridge Factory zamelt deze namelijk gratis in.

 Gratis proberen?

Wij zijn na jarenlange samenwerking echt overtuigd van de kwaliteit van The Cartridge Factory. Vraag onze specialist Jorgen Sweers gerust naar de voorwaarden van een proefcartridge. Hij is bereikbaar op +31-45-5229311 of per mail jorgen@kantoorartikelen.nl.

Ben je niet tevreden? Dan krijg je van ons je geld terug!