UPis1: tof alternatief voor je bureaustoel

Publicatiedatum: 21 mei 2022 17:33:42

UPis1: tof alternatief voor je bureaustoel


Ben jij je bureaustoel moe? Dan is dit een waanzinnig leuk alternatief: de intelligente designkruk UPis1 van Interstuhl. De kruk wiebelt de hele dag met je mee, waardoor zitten een compleet andere en vooral gezondere dimensie krijgt.

UPis1 ziet er niet alleen tof en vrolijk uit, deze intelligente multifunctionele designkruk zet je letterlijk in beweging. Hij volgt je op ieder moment van de dag en zorgt er voor dat jij flexibel bent. UPis1 is dan ook een actief alternatief voor de bureaustoel. Interstuhl brengt hiermee een gezonde verandering naar het bureau.

Het innovatieve en ergonomische ontwerp van Sven von Boetticher’s UPis1 stimuleert dus dynamisch zitten. Dat wil zeggen dat je niet de hele dag stil zit op je stoel en alleen opstaat om iets te pakken als dat nodig is, met deze wiebelkruk ben je flexibel en mobiel en zodoende aldoor in beweging. En dat is heel erg goed voor je gezondheid, want wij schreven eerder al: lange tijd achter elkaar zitten is het nieuwe roken, ofwel héél erg slecht voor je lijf en je gezondheid. 

UPis1 volgt jou altijd en overal; of je nu net een spontaan gesprek met je collega aanknoopt, in een workshop of scrum-sessie zit of tijdens vergaderingen. Deze kruk houdt in je beweging. Dankzij de opvallend rode handgreep onder de zitting is hij ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen en altijd en overal beschikbaar. Bovendien biedt de UPis1 zorgeloos zitcomfort dankzij de traploze hoogteverstelling. De lichte constructie en de stabiele antislip-voet onderstrepen de gebruiksvriendelijkheid van deze leuke kruk.

Met vijf kleurvariaties is het een vrolijk product dat probleemloos in elke kamer past, inzetbaar op iedere denkbare locatie: van scholen en universiteiten tot kantoren, praktijken en zorginstellingen, maar ook thuis is UPis1 een echte betaalbare aanwinst (in de kinderkamer, de keuken of bij de televisie om te gamen, om maar een paar voorbeelden te noemen).

Wat ons betreft is UPis1 een must-have.
Geïnteresseerd? Hier shop je jouw UPis1 met korting!

P.S. Ook goed om te weten: UPis1 is gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Er worden geen composieten of lijm gebruikt bij de productie. Je krijgt bovendien 10 jaar garantie op de UPis1 van Interstuhl!