Soft seating is booming

Publicatiedatum: 21 mei 2022 17:35:24

Soft seating is booming


Soft seating: de vakterm voor de meest leuke zachte banken en stoelen met veelal akoestische kwaliteiten. Soft seating meubilair is booming en dat is niet zo gek, want het nieuwe werken in het kantoor anno nu vraagt om innovatieve inrichtingselementen. Hier lees je waarom dat zo is.

Soft seating biedt de perfecte oplossing voor het spanningsveld waar de gemiddelde kantoortuin tegenwoordig mee te maken heeft:

  • enerzijds willen we efficiënt en geconcentreerd kunnen werken,
  • anderzijds moet het vooral of liever nog alleen maar leuk zijn. Leuk in de zin van hip, modern en het liefste open. Met andere woorden: een inspirerende loftachtige werkomgeving waar co-creëren met hoofdletters wordt geschreven.

Maar de combinatie van concentreren en co-creëren in één en dezelfde open ruimte vraagt om nieuwe innovatieve faciliteiten

Soft seating is daar een prachtig voorbeeld van.

Omdat die grote inspirerende werkomgeving vaak ook een grote galmbak is, zijn ontwerpers gaan nadenken over meubilair met akoestische kwaliteiten.

Onder de naam soft seating zijn er waanzinnig leuke modellen verkrijgbaar, die niet alleen een antwoord geven op het akoestiek-probleem, maar die ook nog eens 100% passen bij het nieuwe werken op kantoor anno nu. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze te gek leuke design belstoel, voorzien van een akoestische oorschelp?

Soft seating biedt dus vaak niet alleen een oplossing voor akoestische problemen, het geeft ook antwoord op de vraag naar privacy in een grote(re) ruimte. En zo wordt het naast elkaar kunnen concentreren en co-creëren opeens heel goed mogelijk! 

 

Maak gebruik van onze vakkennis
Natuurlijk kunnen wij je eindeloos veel merken en alternatieven aanbieden als jij op zoek bent naar soft seating-oplossingen voor jouw kantoor, praktijk of school. Hier vind je online alvast een aantal veel verkochte modellen, maar neem gerust contact met ons op voor meer opties, advies of informatie; wij kunnen ál jouw soft seating-wensen vervullen! Bovendien, veel van onze soft seating-modellen kunnen ook worden geleased.

Bel of mail ons: T +31 (0) 45 - 52 29 311 of E info@kantoorartikelen.nl 

Fauteuils & softseating