Slim bestellen = onnodige kosten besparen!

Publicatiedatum: 17 mei 2022 14:44:23

Slim bestellen = onnodige kosten besparen!


Je kunt kosten besparen als je online slim bestelt. In deze blog ontdek je hoe je heel eenvoudig geld bespaart.

Als je een online bestelling in onze webshop plaatst, bezorgen wij gratis als het ordervolume 65 euro netto (dus exclusief BTW) bedraagt. Voor kleinere bestellingen wordt 5,95 euro (exclusief BTW) in rekening gebracht.

Verstandig bestellen, betekent dus orders verzamelen en in één keer een grotere bestelling plaatsen.

In de praktijk zien wij helaas nog altijd (te) veel kleine online orders voorbij komen…
Dat is niet alleen duurder voor jou, het betekent ook een grotere belasting van het milieu (vaker uitrukken van koeriersdiensten).

Plan je bestelmomenten daarom slim in en plaats in één keer een grotere order. Zo goed als alle kantoorartikelen hebben geen houdbaarheidsdatum en kun je lang bewaren zonder dat ze vergaan. Als je voldoende voorraadruimte hebt, kun je dus gemakkelijk grotere hoeveelheden inkopen en opslaan. Je hebt niet alleen minder bestelmomenten, je profiteert ook van lagere 'bulkprijzen'. Voorbeeld: een pallet printpapier is een stuk goedkoper dan wanneer je één pak bestelt. En die vlieger gaat voor veel andere artikelen ook op.

Nog slimmer inkopen: praat met ons!

Hoewel wij meer dan 100.000 artikelen voor kantoor online aanbieden in onze webshop, zijn wij geen internetbedrijf. Achter de schermen vind je een offline team met kennis van zaken. Mensen met een passie voor kantoorartikelen (in de meest brede zin van het woord), die heel graag al hun kennis met jou delen.

Als specialist voor het MKB+ weten we uit ervaring dat wij jou ook kunnen helpen om slimmer in te kopen en daardoor kosten te besparen. Praat daarom met ons. Zodat wij onze kennis met jou kunnen delen. En ervoor kunnen zorgen dat jij voortaan sneller, gemakkelijker en goedkoper al je spullen voor kantoor in huis krijgt.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak: T 045 52 29 311

PS. Wij bezorgen alle artikelen van jouw bestelling zoveel en indien mogelijk in 1 pakket. Vandaag voor 16 uur besteld, morgen in huis. Althans op reguliere werkdagen. Bestel je op vrijdag na 16 uur, op zaterdag en zon- en feestdagen, dan kun je je bestelling de dag ná de eerstvolgende werkdag tussen 8 en 17 uur verwachten.