ProActive Software heeft Het Leukste Kantoor van Nederland

Publicatiedatum: 28 mei 2022 17:39:37

ProActive Software heeft Het Leukste Kantoor van Nederland


Vier finalisten streden op 17 april 2013 in de finale in Toverland: ProActive Software uit Haarlem wist de titel 'Leukste Kantoor van Nederland' in de wacht te slepen.

Op woensdag 17 april vond de finale van de eerste editie van Het Leukste Kantoor van Nederland plaats in Toverland. De centrale vraag in deze verkiezing luidde: "Wat maakt jouw kantoor tot een goede, bijzondere en vooral inspirerende werkplek, waar je iedere dag met veel plezier naar toe gaat?". In de finale stonden Limburg Professionals netwerkplek, ProActive Software, Bewegender-Wijs en Finovion.

Ieder kantoor had zich van tevoren maximaal ingezet campagne te voeren. Er werden filmpjes en foto’s gemaakt, tweets en Facebook-berichten gedeeld en uiteindelijk gestemd. De jury maakte een selectie van 6 finalisten, waarvan er 4 in de finale hebben gestreden om de felbegeerde titel “Het Leukste Kantoor van Nederland”, editie 2012/2013. ProActive software uit Haarlem ging uiteindelijk naar huis met de titel en de hoofdprijs. Het team kreeg een door Gepla aangeboden cheque ter waarde van € 2.500,- voor een arrangement in Toverland met het hele team. 

Eerste editie enthousiast ontvangen
Henkjan Smits, co-founder van de Business X-Factor en juryvoorzitter: “We zijn verheugd over het enthousiasme waarmee de eerste editie van ons jaarlijks initiatief Het Leukste Kantoor van Nederland is ontvangen. En we zijn trots op de grote winnaar ProActive Software uit Haarlem. De combinatie tussen de manier van campagne voeren, de inhoudelijk sterke presentatie, speciaal gemaakte filmpjes en enthousiasme van het personeel gaf de doorslag.”


De verkiezing van Het Leukste Kantoor van Nederland is een initiatief van KantoorArtikelen.nl en Business X-Faktor.
Inschrijven voor de 2e editie kan vanaf 1 oktober 2013.

Foto 1. Het winnende team van ProActive Software uit Haarlem (v.l.n.r. Ming Li, Bob Schouten, Chanel Ho, Anthony Kraanen). Knielend op de voorgrond de jury: Erik Jan Koedijk, Henkjan Smits en Eric Casters (v.l.n.r.). 

Foto 2. De winnaars, de jury en de verkiezingspartners van het Leukste Kantoor van Nederland (Hans Heijnen - SoapBox, Caroline Maessen - Toverland, Jack Gelissen - Gepla, Anita van Kruchten - Petit, Michel van der Heijde - Koffie Compleet en Igor Soons KantoorArtikelen.nl).