Ontknoping van het leukste kantoor van Nederland

Publicatiedatum: 28 mei 2022 17:33:23

Ontknoping van het leukste kantoor van Nederland


‘Tromgeroffel’… Het is zover! De grote dag is aangebroken. Vandaag, 17 april 2013, hebben we de finale van het leukste kantoor van Nederland voor de boeg. Zes finalisten zullen strijden om de titel. De pitches zijn inmiddels binnen en de spanning is om te snijden!

Na een zenuwslopende online race om de meeste stemmen bleken de volgende kandidaten de sterkste: ProActivesoftware uit Haarlem, C’magne uit Heerlen,  Vaes & Linthorst uit Venlo, Finovion uit Voerendaal, Bewegender-Wijs uit Weert en als laatste de Limburg Professionals Netwerkplek in Heerlen; allen van harte gefeliciteerd met het bereiken van de finale! Vanmiddag zullen deze zes kandidaten ten strijde trekken in het sprookjesachtige Toverland te Sevenum, waar de sterkste presentatie zal worden uitgekozen door niemand minder dan Henkjan Smits, Erik Jan Koedijk en Eric Casters. Wie zal er volgens de vakjury tot de absolute top der Nederlandse kantoren behoren?
Zonder energie geen prestaties. De aftrap zal dan ook plaatsvinden bij Sevenum’s  meest magische burger- en frietentent. Hier kan men vanaf half zes terecht voor, je verwacht het al een beetje, frieten met hamburgers.

Zodra de buiken rond zijn, verplaatsen we ons naar de ‘Magique’, een ‘balzaal’ ogende ruimte waarin de pitches van de finalisten zullen plaatsvinden. Alle deelnemers hebben de gelegenheid gehad tot persoonlijke ‘special coaching’ zodat zij optimaal voor de dag te komen met de pitches. We zetten dan ook hoog in en verwachten pitches van uitstekend niveau.

Na afloop van de pitches begeven we ons richting de laatste bestemming, de Sim Sa L'Oase. De naam geeft al enig vermoeden over het doel van de laatste ruimte. Na het heftige finalegeweld is het tijd voor een oase van rust. Op de laatste locatie zullen we genieten van een hapje en een drankje, terwijl we ondertussen kunnen genieten van de ontknoping van het Leukste kantoor.

De eerste geluiden vandaag zijn veelbelovend en wij zijn er dan ook van verzekerd: De kandidaten gaan hun uiterste best doen om ons te overtuigen van hun X-factor.

Tot vanavond allemaal!