Online verkiezing Het Leukste Kantoor van Nederland van start

Publicatiedatum: 28 mei 2022 17:29:28

Online verkiezing Het Leukste Kantoor van Nederland van start


Wie heeft het leukste kantoor van de wereld? De online verkiezing van Het Leukste Kantoor van Nederland 2013, die nu losbarst, zal antwoord geven op deze vraag. Alle kantoren in Nederland, van ZZP’er tot multinational en alles daar tussenin, kunnen zich nu aanmelden op de website www.hetleukstekantoor.nl. 

Over 3 weken, op 24 september 2012, gaan de stembussen open en zal er in Nederland heftig worden gestreden om de titel Het Leukste Kantoor van Nederland. De kandidaten moeten laten zien wat hun kantoor een goede, bijzondere en vooral inspirerende werkplek maakt, zodat zij hier iedere dag met veel passie hun vak kunnen uitoefenen.

Elk kantoor, iedere ondernemer in Nederland - hoe klein of groot ook - kan meestrijden om de titel. “Op deze manier willen wij positieve aandacht genereren voor de wereld van de kantoortuinen”, vertelt een enthousiaste Igor Soons, directeur/eigenaar van KantoorArtikelen.nl, die de populariteitsverkiezing initieert. “Er is eigenlijk geen enkele drempel waarom iemand niet mee zou kunnen doen. We rekenen er dan ook op dat veel trotse en gepassioneerde ondernemers en afdelingscollega’s zich inschrijven om hun kantoor op een ludieke manier op de site te presenteren.”

Stemmen vanaf 24 september
Na een eerste inschrijfperiode van drie weken gaan de stembussen open. De deelnemende kantoren moeten zelf actief campagne voeren om vanaf 24 september zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Social media als Facebook, Twitter en LinkedIn zijn hiervoor uiteraard perfecte instrumenten. Tijdens de verkiezing krijgen de deelnemers een leuke opgave te vervullen. Hiermee kunnen zij bonusstemmen verzamelen.

De finale op 17 april 2013
Op 31 maart 2013 sluiten de stembussen en worden de finalisten bekend gemaakt. Zij krijgen nog één laatste opdracht tijdens het finale-event op 17 april 2013 in Toverland - het leukste attractiepark van Nederland. Die dag maakt de jury bekend welk kantoor zich een jaar lang ‘Het Leukste Kantoor’ mag noemen.

Mooi prijzenpakket
Behalve de eeuwige roem zijn er natuurlijk volop interessante en leuke prijzen te winnen. Zo maakt één van de finalisten kans op een gratis consult van KantoorArtikelen.nl. “We gaan samen om de tafel om de keten-der-(facilitaire)kosten onder de microscoop te leggen. De ervaring leert dat er altijd besparingen te realiseren zijn. De kandidaat kan rekenen op een professioneel custom-made advies hoe hij of zij per direct efficiënter en duurzamer te werk kan gaan. En dus kosten kan besparen”, legt Igor Soons uit. Last but not least stelt KantoorArtikelen.nl een surprise-prijs tijdens de prijsuitreiking op 1 mei 2013 in het vooruitzicht. Wat dat is, blijft dus geheim!

Alle informatie over ‘Het Leukste Kantoor van Nederland’ is te vinden op:
www.hetleukstekantoor.nl
Facebook: http://www.facebook.com/Hetleukstekantoor
Twitter @leukstekantoor, #leukstekantoor

Het Leukste Kantoor van Nederland is een initiatief van KantoorArtikelen.nl en BusinessXFactor.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door SoapBoxGeplaToverland EventsRevaluePetit VerbindtHelp-IT en Koffie Compleet.