Noisli biedt geluiden om je beter te concentreren

Publicatiedatum: 26 mei 2022 14:52:51

Noisli biedt geluiden om je beter te concentreren


Noisli is de iPhone-app die je helpt om je beter te kunnen concentreren. Je kunt kiezen uit 16 verschillende geluiden die er voor kunnen zorgen dat jij productiever werk levert. Lees meer over Noisli in deze blog. 

De iPhone-app die je helpt om je beter te kunnen concentreren heet Noisli. Je kunt kiezen uit 16 verschillende geluiden, die je ook nog eens in combinatie met elkaar kunt gebruiken. Een kletterende regenbui, het geruis van bladeren in de bomen, een denderende trein, vrolijk kwetterende vogels in het bos… Het is maar een kleine greep uit de geluidsopties die Noisli biedt en die er blijkbaar voor kunnen zorgen dat jij productiever werk levert.


Ieder geluid wordt gevisuliseerd door een icoontje. In de app veeg je door 3 verschillende schermen met geluidseffecten, eigenlijk hetzelfde principe als op de website. In de app kun je je eigen combinaties opslaan (inclusief het geluidsvolume) en offline beluisteren. Bijvoorbeeld het geluid van een gezellig druk café met een fikse regenstorm op de achtergrond. Of het geluid van krekels in de nacht in combinatie met een zacht kabbelend beekje. Om maar een paar voorbeelden te nomen. De app heeft trouwens nog een leuk extraatje: de kleur van het scherm verandert steeds in een vloeiende beweging.

 
Noisli is al langer beschikbaar op het web, maar nu dus ook als app voor iPhone en iPad in de iTunes store voor €1,99.