Hoe richt je je mobiele werkplek slim in?

Publicatiedatum: 28 mei 2022 14:57:35

Hoe richt je je mobiele werkplek slim in?


We gedragen ons steeds meer als (werk)nomaden. We zijn altijd en overal bereikbaar. We zijn veel onderweg en flexibele werkplekken zijn óveral te vinden. Een eigen bureau is geen must meer. Maar waar laat je je persoonlijke spullen? Hoe sjouw je alles mee van werkplek naar werkplek? Ofwel: hoe organiseer je je mobiele werkplek?

Die vragen zijn snel beantwoord: in de Anywhere Case van Herman Miller. De Anywhere Case staat voor opbergen 3.0. Dit multifunctionele koffertje is de moderne vervanger van je ladeblok en kan als übercoole eyecatcher zowel horizontaal als verticaal op je bureau worden geplaatst. Je kunt er niet alleen je papieren en schrijfgerei en andere basic kantoorartikelen in kwijt, er is ook ruimte voor je tablet, laptop en zelfs je lunchbox.

De compacte Anywhere Case is licht van gewicht en dus eenvoudig overal mee naar toe te nemen. Je persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen en altijd bij de hand tijdens je werk op kantoor, thuis of 'waar dan ook’.  Uitgevoerd in de vorm van een fantastisch hip designkoffertje, waarmee je als moderne flexwerker helemaal de blits maakt.

Zo licht als een veertje, zo sterk als een os
De Anywhere Case is gemaakt van vacuümgevormde en milieuvriendelijke materialen. Het resultaat is een zacht aanvoelend, lichtgewicht en tegelijkertijd duurzaam en robuust product, dat tegen een stootje kan. Het innovatieve design van de Anywhere Case biedt de perfecte oplossing voor het slim organiseren en inrichten van jouw mobiele werkplek.

Maar… er zijn ook werknomaden die meer spullen en papieren moeten meesjouwen en voor wie de Anywhere Case wellicht te klein is. Ook voor hen zijn er mooie praktische grotere alternatieven verkrijgbaar.

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit stoere pilotenkoffer van Rillstab, inclusief inschuifbare trolley en twee skate wieltjes?

Of ga jij liever voor leer

Neus ook eens tussen onze andere koffers en trolleys voor meer inspiratie.

Misschien geef je de voorkeur aan een rugzak?

Er zijn allerhande fraaie laptop-rugzakken verkrijgbaar, waarmee je stijlvol voor de dag komt. Neem hier maar eens een kijkje in ons aanbod.

 

Shop nu met korting!

Valentijnsdag staat voor de deur en dat gaan we vieren.

Je shopt jouw Anywhere Case (of die voor je lief) nu met maar liefst 20% kortingvan € 124,95 voor maar € 99,95. BESTEL NU jouw Anywhere Case! 

Aanbieding pilotenkoffer Alumaxx Trolley Omega
Van € 136,83 voor maar € 105,- (van 8 t/m 14 februari 2018 10% EXTRA KORTING!)

Aanbieding Rillstab Pilotenkoffer Alassio Silvana trolley leder
Van € 268,55 voor slechts € 129,17 (van 8 t/m 14 februari 2018 10% EXTRA KORTING!)

Aanbieding Leitz Smart Traveller - rugzak voor notebook
Van € 173,93 voor maar € 64,49

 

Heb je vragen over de Anywhere Case of één van onze andere tassen, koffers of rugzakken? Neem gerust contact op met onze Klantenservice! T +31 (0) 45 - 52 29 311