Het spectaculairste Google-kantoor staat in Tel Aviv

Publicatiedatum: 21 mei 2022 13:56:12

Het spectaculairste Google-kantoor staat in Tel Aviv


In december 2012 opende Google een nieuw kantoor in Tel Aviv, Israël. Ruim een jaar later beweren kenners, dat dit nog steeds een van de spectaculairste Google-kantoren ter wereld is. Neem een kijkje met ons en laat je inspireren.

Dit waanzinnige kantoor telt acht complete verdiepingen in de prestigieuze, 165 meter hoge Electra Tower, het op 2 na hoogste gebouw in Tel Aviv. Zoals in ieder Google-kantoor worden ook hier communicatie, ontspanning, creativiteit en teamwork met hoofdletters geschreven. Zo zijn er verschillende flexibele werkplekken en overlegruimtes ingericht, die schreeuwen om samenwerking. Anderzijds zijn er ook volop hippe individuele werkplekken, waar medewerkers zich juist kunnen terugtrekken om even rustig alleen te kunnen werken.

De creativiteit van het team wordt o.m. geprikkeld door de manier waarop er bij Google invulling wordt gegeven aan het thema ‘ontspanning op de werkvloer’. Je vindt in dit kantoor in Tel Aviv niet alleen een fitnessruimte (hier heerst immers geen 9 tot 5 mentaliteit), er zijn ook verschillende relaxruimtes en een glijbaan om van de ene naar de andere verdieping te glijden. Big fun! Bomen en planten zorgen voor verfrissende groenaccenten op iedere verdieping. Natuurlijk vergeet Google nooit de inwendige mens; in dit kantoor zijn maar liefst 3 te gekke restaurants ingericht, waar je kunt kiezen uit koosjer of niet-koosjer eten. Kortom, Google creëerde hier alweer een superinspirerende werkplek, waar je je als medewerker echt thuis voelt.

Neem een kijkje en laat je inspireren!