Fotowedstrijd: Flits en win!

Publicatiedatum: 28 mei 2022 15:53:42

Fotowedstrijd: Flits en win!


Sinds 31 mei 2012, staat onze 300 pk sterke Saab Aero 9000 uit 1993 ‘poleposition’ voor #spoedjes in heel Limburg. Wij dagen jullie uit! Zie je onze Super-Zweed rijden, ben je snel genoeg om ‘m te flitsen en de foto voor 24 augustus a.s. op onze Facebook-pagina te posten, dan maak je kans op een te gekke prijs!

De inzenders van de 3 leukste Saab-foto’s gaan samen met ons en De Kleinste Brouwerij van Limburg eind augustus ons eigen KantoorArtikelen.nl-bockbier brouwen!

De gelukkige winnaars worden uitgenodigd om op donderdag 30 augustus naar de Mechelerhof te komen. Daar vindt de première van het brouwproces van KantoorArtikelen.nl-bockbier plaats. Natuurlijk gaan de winnaars zelf aan de slag: zij mogen deze middag de handen uit de mouwen steken. Deze happening wordt in samenwerking met de jongste en kleinste bierbrouwerij van Limburg georganiseerd. De chefkok van de Mechelerhof zorgt voor culinaire versnaperingen, bereid met streekeigen producten.

Zoals een goed biertje betaamt, moet het een tijdje gisten, lageren, worden gebotteld en rijpen. Begin oktober is het dan zover: in de herfst kunnen de kroonkurken van ons eigen KantoorArtikelen.nl-bier knallen! De drie winnaars van onze Saab-foto-actie kunnen dan natuurlijk rekenen op hun hoogstpersoonlijke KantoorArtikelen-bockbier-pretpakket.

#Wie durft?! Doe mee! We zijn heel erg benieuwd naar jullie foto's! Meedoen kan nog t/m 24 augustus 2012.