Cradle to cradle kantoormeubilair leasen is circulair ondernemen

Publicatiedatum: 21 mei 2022 14:58:30

Cradle to cradle kantoormeubilair leasen is circulair ondernemen


Het allernieuwste cradle to cradle kantoormeubilair zorgeloos gebruiken zónder eigenaar te hoeven worden; met alle voordelen van dien. Deze unieke formule voor circulair ondernemen heet operational lease. In deze blog lees je er alles over.

Je wilt comfortabel kunnen werken. Optimaal zitcomfort en een goed bureau zijn de eerste twee dingen waar je dan aan denkt.

Veel mensen denken nog steeds dat ze deze spullen altijd moeten kopen. Niets is minder waar! Je kunt het allernieuwste cradle to cradle meubilair ook zorgeloos gebruiken zónder eigenaar te hoeven worden; met alle voordelen van dien. Deze unieke formule voor circulair ondernemen heet operational lease. De leasemaatschappij die dit aanbiedt: ITC Furniture Lease (overigens een 100% zusteronderneming van KantoorArtikelen.nl).

Maximaal ontzorgd

Eigenaar worden van kantoormeubilair voor het inrichten van werkplekken kost geld. Dit gaat verder dan alleen de aanschaf van bijvoorbeeld bureaustoelen. De zogenaamde ‘cost of ownership’ omvatten namelijk ook kosten (én tijd) voor zaken als onderhoud, reparaties, afschrijving en verzekering.

Het alternatief dat ITC Furniture Lease aanbiedt, is dat je de inrichtingselementen niet koopt, maar least. Je wordt dan geen eigenaar, maar gebruiker van de spullen. De leasemaatschappij blijft eigenaar en neemt de cost of ownership van je over.

Hoe werkt dit in de praktijk? Als gebruiker betaal je een vast bedrag per maand. Verder heb je er totaal geen omkijken meer naar, want de leasemaatschappij neemt je alle zorgen (en daarmee gepaard gaande kosten) uit handen en zorgt voor de levering, het onderhoud, eventuele reparaties én tussentijdse vervanging door de nieuwste modellen. Bovendien zorgt zij ervoor dat alle materialen na de afgesproken periode van gebruik terugkeren in de keten. Dit circulaire model betekent dat je als gebruiker geen economisch risico loopt, maar juist kosten bespaart.

Eindeloos

“ITC Furniture Lease investeert uitsluitend in de beste duurzame, crade to cradle inrichtingselementen”, legt Igor Soons uit. “Onze producten maken circulair inkopen mogelijk, omdat ze zijn ontworpen voor recycling. Alle gebruikte materialen zijn aan het einde van hun gebruikerscyclus tot op moleculair niveau te scheiden. Elementen die niet opnieuw kunnen worden benut, worden zonder kwaliteitsverlies in hetzelfde of in een ander product hergebruikt. Zo kunnen grondstoffen in een eindeloze kring worden gerecycled. De duurzaamheid van ons cradle to cradle meubilair waarborgt dus een lange levensduur en een hoge restwaarde. Dit is onze garantie voor het kunnen aanbieden van een faire lease-prijs.”

Altijd bij de tijd

Dankzij relatief kortlopende huurperiodes ben je als gebruiker altijd verzekerd van het hoogste comfort en de nieuwste state-of-the-art modellen. Als bedrijf kun je hierdoor bijvoorbeeld ook veel sneller anticiperen en inspelen op veranderingen binnen de organisatie; als er meer of minder werkplekken nodig zijn. Bovendien hoef je nooit meer concessies te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van nieuw meubilair om geld te besparen; je betaalt immers uitsluitend voor het gebruik van de beste en modernste spullen en níet voor het bezit ervan. 

Voordelen van lease

De voordelen van het leasen van kantoormeubilair op een rij:

. vaste lage maandelijkse all-in lasten, inclusief service, onderhoud, reparatie of vervanging
. nooit onverwachte meerkosten
. altijd de laatste designmodellen, dankzij relatief kortlopende lease-contracten
. hoge restwaarde garandeert faire lease-prijs
. uitsluitend de beste cradle to cradle producten 

Operational lease van werkplekken:
een slimme en verantwoorde keuze voor de toekomst!

> zonder zorgen
> circulair
> betaalbaar
> maximaal comfort
> altijd de nieuwste modellen
> een gezonde werkomgeving
> flexibel 

Wil je meer weten over operational lease van cradle to cradle inrichtingselementen? Neem dan een kijkje op de website van ITC Furniture Lease of neem contact met op met de afdeling Projectinrichting van KantoorArtikelen.nl: T +31 (0) 45 522 9 311 of mail naar info@kantoorartikelen.nl.