Checklist voor Kerst op kantoor

Publicatiedatum: 18 mei 2022 14:41:53

Checklist voor Kerst op kantoor


Of je nu wel of niet gruwelt van feestdagen als Kerst op kantoor, wij hebben een checklist met de belangrijkste Kerstgoodies voor je gemaakt. Welke onmisbaar zijn, mag je zelf bepalen. Wij wensen jullie in ieder geval allemaal nu al magische pre-feestdagen samen op kantoor.

Doe even je ogen dicht en zie het plaatje: je staat op, je trekt je leukste en mooiste kerstoutfit aan. Nog voordat de opgaande zon het maanlicht kan verslaan, kom je aan op kantoor. Zachte tonen van Kerstklassiekers dwarrelen je als verse sneeuwvlokjes tegemoet. Je doet de deur open en wordt verrast door honderden feeërieke lichtjes van (misschien wel misselijkmakende) geurkaarsjes en de lampjes in tientallen kerstbomen die dreigen te kapseizen onder het gewicht van de enorme uitdossing. De geur van warme chocomel en kerststol vervult het warm gestookte kantoor en een deel van je collega’s staat al trappelend rondom de feestelijk gedekte tafel om over luttele minuten samen te gaan genieten van het traditionele Kerstontbijt. Nachtmerrie of ‘a dream come true’?

Kerst op kantoor, de tijd van bewust gezellig samenzijn, want Kerst heeft nou eenmaal iets traditioneels en wij vinden het een feest waar je niet klakkeloos aan voorbij kunt gaan. Uitbundige of sobere versiering, wel of geen sociale samenzijn-momentjes, je kunt nou eenmaal niet helemaal zonder. Een glühweintje of op z’n minst dat kopje warme chocomel en die ene kerststol of amandelstaaf moeten er toch in kunnen?! Wij hebben een checklist voor Kerst op kantoor met de belangrijkste Kerstgoodies voor je gemaakt. Welke onmisbaar zijn, mag je zelf bepalen. Wij wensen jullie in ieder geval allemaal nu al magische pre-feestdagen samen op kantoor.

Checklist voor Kerst op kantoor (of thuis!):

√ De kerstboom én kerstlampjes natuurlijk
√ Kerstballen
√ Kerstversiering om het hele kantoor op te leuken
√ De vuurkorf voor buiten
Warme chocolademelk
√ Glühwein (graag in grote hoeveelheden om het eventuele leed van eventuele seizoensgerelateerde depressies te verzachten)
Champagne
Champagne glazen (of de wegwerpvariant , kan er ook niets kapot vallen…)
√ Kerstservetten, placemats, tafelkleden
√ Amandelstaaf
√ Kerststol
√ Kerstkoekjes
Ballonnen
√ Lachende Kerstman(nen)
√ Kerst-CD’s (zorg dat je er genoeg hebt, je wordt namelijk gestoord als je hetzelfde deuntje tien keer per dag moet horen)
√ en natuurlijk: Kerstmutsen voor alle collega’s

Merry Christmas! :-)