Ben jij al winterproof op kantoor?

Publicatiedatum: 18 mei 2022 17:42:52

Ben jij al winterproof op kantoor?


Voordat de winter met volle kracht toeslaat, kun je maar beter goed voorbereid zijn. Immers, voorkomen is beter dan genezen… Daarom hebben wij een handige checklist voor je gemaakt met de 5 belangrijkste spullen die je in huis moet hebben voordat het grote glibberen en glijden begint… Doe er je voordeel mee!​

Zorg dat je winterproof bent op kantoor en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Daarom hebben wij een handige checklist voor je gemaakt:

 1. Strooizout ; dat mag absoluut niet ontbreken, want het laatste wat je wilt is dat je collega’s of gasten een schuiver maken voor de deur van jouw kantoor.
 2. Zoutstrooier; heb je een stoepje van 1 m2, dan strooi je het strooizout gemakkelijk met een handstrooier, maar heb je een wat grotere entrée, dan is een mobiele zoutstrooier wel zo makkelijk…
 3. Sneeuwschop ; die behoeft weinig uitleg…
 4. Anti-slip vloermatten ; iedereen wandelt met natte schoenen je kantoorgebouw binnen.
  Dan is het wel zo handig als je een of meer goede anti-slip matten achter de hand hebt als het buiten bar en boos is.
  Zeker als de hal of lobby van jouw kantoor een tegelvloer heeft, want die wordt natuurlijk spekglad…

  Maar ook als er vloerbedekking ligt, zijn matten een uitkomst om het ergste wintervocht en -vuil direct bij de ingang te absorberen.Eerste hulp-kit ; hiermee heb je de meest essentiële zaken bij de hand bij kleine winterse ongelukjes en wondjes (pleisters, kompressen, wondhechtstrips en ontsmettingsdoekjes).
 5. Eerste hulp-kit ; hiermee heb je de meest essentiële zaken bij de hand bij kleine winterse ongelukjes en wondjes (pleisters, kompressen, wondhechtstrips en ontsmettingsdoekjes).

Houd er rekening mee, dat als de winter opeens voor de deur staat,
dit soort artikelen als warme broodjes over de virtuele toonbank gaan en wel eens uitverkocht raken...

Zorg daarom dat je goed voorbereid bent en sla tijdig de hoogstnoodzakelijke spullen in, zodat je altijd winterproof bent.