Altijd genoeg stopcontacten op, in of onder je bureaublad

Publicatiedatum: 21 mei 2022 15:01:40

Altijd genoeg stopcontacten op, in of onder je bureaublad


Dock desk: met deze stekkerdozen voor op, in of onder je bureaublad heb je altijd genoeg stopcontacten en geen kabelwirwar meer. Helemaal ideaal: met extra aansluitingen voor USB, VGA, audio en netwerkkabels! Ontdek er alles over in deze blog.

Je kent het vast en zeker, dat ontzettend onhandige gedoe met stekkerdozen of verdeeldozen onder je bureau om vooral maar genoeg stopcontacten te hebben voor al je apparatuur. En dan zijn het er soms nog niet genoeg en moet je weer onder je werkblad duiken om stekkers te wisselen. Dit gehannes kun je makkelijk oplossen met speciale stekkerdozen voor op, in of aan de onderkant van je werkblad, die niet alleen genoeg stopcontacten bieden, maar ook aansluitingen voor USB, VGA, audio en netwerkkabels. Ze zijn verkrijgbaar onder namen als Dock Desk, PowerBox, FlipTop of FrameTop.

Geen enkele werkplek kan vandaag de dag nog zonder stroom. En de tijd dat je alleen een stopcontact nodig had voor je computer is al lang voorbij. Er komt steeds meer apparatuur bij, die op z’n minst af en toe stroom nodig heeft om op te laden. En dat is niet zelden precies op het moment dat jij ermee bezig bent. Dus heb je rondom je bureau voldoende stopcontacten nodig.

Neem eens een kijkje in kantorenland en de kans is groot dat je onder menig bureau een of meer stekkerdozen of verdeeldozen ziet liggen. Met de bijbehorende wirwar aan kabels. Dit probleem is eenvoudig op te lossen met een zogenaamde dock desk. Het grote voordeel is, dat deze stekkerdozen voor op, in of onder je bureau niet per se alleen extra stopcontacten bieden, maar ze zijn ook nog eens uitgerust met aansluitingen voor netweken, data (USB), beeld en/of geluid; elke combinatie is mogelijk. Ideaal dus!

Zoals gezegd, zijn er verschillende varianten verkrijgbaar:

1. De dock desk voor óp je bureau. Een handige stekkerdoos met stroom, data en/of VGA, audio en USB. Je zet de dock desk zonder gereedschap met de bijgeleverde bureauklemmen gemakkelijk op de werkblad vast.

2. De frame dock is de verdeeldoos die je makkelijk onder je werkblad of tegen de zijkant van je bureau monteert.

3. De flip top; dit is de variant die je in je werkblad monteert. Dit betekent wel, dat je eventueel een gat in je bureau moet zagen. Als je een flip top bij ons koopt, dan regelen wij ook met alle plezier de montage voor je en hoef je niet zelf met een zaag aan de slag.

4. En dan zijn er nog de speciale versies voor conferentietafels met heel veel aansluitingen: de powerbox.

Mocht je nog vragen hebben of heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste dock desk dan kun je ons altijd bellen (+31 (0) 45 52 29 311) of mailen (info@kantoorartikelen.nl) voor vrijblijvend advies!

 

Foto’s: EVOline Dock.