6 Mobiele werkplekken: laat je inspireren

Publicatiedatum: 22 mei 2022 13:37:32

6 Mobiele werkplekken: laat je inspireren


Een mobiele werkplek, in de letterlijke zin van het woord een werkplek die mobiel is. Verplaatsbaar dus. Niet gebonden aan één vaste plek. Bijzonder aantrekkelijk nu het mooie weer in aantocht is. Want wat is er fijner om je werkplek dan naar buiten te verplaatsen? Wij presenteren 6 mobiele werkplekken. Laat je inspireren.

De hele godganselijke dag op één en dezelfde werkplek vertoeven, is op z’n minst gezegd saai. Maar je bureau even ‘oppakken’ en op een andere plek neerzetten is meestal niet zo simpel.

Wil je toch af en toe een change of scenery?
Zorg dan voor een mobiele werkplek. Zoals gezegd, bijzonder aantrekkelijk nu het mooie weer in aantocht is…

Wij hebben zes voorbeelden van mobiele werkplekken voor je verzameld. Laat je inspireren!

 

1. K+N Standby.Office 2.0: hypermodern en van alle gemakken voorzien

Wat ons betreft staat de STANDBY.OFFICE 2.0 met stip op 1: dit is dé ultieme mobiele werkplek.

STANDBY.OFFICE 2.0 van K+N is een in/uitklapbare, verplaatsbare, volledig uitgeruste werkplek die akoestisch is afgeschermd voor meer concentratie en privacy.

En dankzij de geïntegreerde accu is de STANDBY.OFFICE 2.0 bovendien volledig zelfvoorzienend.

Met dit hypermoderne mobiele designbureau is het mogelijk om op bijna iedere denkbare plek flexibel te werken. Ook perfect inzetbaar op bijvoorbeeld beurzen.

Bekijk in dit korte filmpje hoe de STANDBY.OFFICE 2.0 werkt:

De STANDBY.OFFICE 2.0 is zeker niet de goedkoopste oplossing als je op zoek bent naar een mobiele werkplek, maar wel de meest innovatieve waar je jarenlang plezier van zult hebben. Als ervaren projectinrichter durven wij je dat met zekerheid te garanderen. Neem gerust contact met ons op als je meer over de STANDBY.OFFICE 2.0 wilt weten! 


2. BalKonzept: de simpelste buitenwerkplek

Als je een kantoor met balkon hebt (of in ieder geval een ‘balkonachtig’ hekwerk), dan is het balKonzept de perfecte (en misschien wel goedkoopste) oplossing voor je mobiele werkplek.

Het balKonzept is een briljant ontwerp van de Duitser Michael Hilgers; met één simpele handbeweging verwezenlijk je de leukste mobiele buitenwerkplek.

De bak bovenin is eigenlijk bedoeld als plantenbak, maar je kunt ‘m natuurlijk ook gebruiken voor het veilig opbergen van je drankje of het neerzetten van documenten die je nodig hebt tijdens je werk.

3. Het leukste kantoor op wielen

De Nissan e-NV200 Workspace is een mobiel elektrisch kantoor en wat ons betreft de leukste mobiele werkplek op wielen.

Nissan liet de Britse ontwerper William Hardie los op de e-NV200, een elektrisch busje met een (allebehalve indrukwekkende) actieradius van 170 kilometer.

Hardies noeste arbeid leidde tot een vierwieler die inspeelt op de wereldwijde trend van hot-desking, ofwel het tijdelijk bezetten van kantoorruimtes waar meer mensen gebruik maken van hetzelfde paar schaarse bureaus om te werken.

Het groene vehikel is helaas niet te koop, maar het oogstrelende concept is zeker het vermelden en bekijken waard.

4. Divina: mobiel werken in stijl

Als je in stijl mobiel wilt werken, dan is de Divina van Felicerossi jouw ding. Deze Nederlandse design klassieker is een ontwerp van Jacco Bregonje en werd in 2003 bestempeld als “een lekker ding met vloeiende vormen.” 

Het ontwerp van de stoel begint met een eenvoudig, welgevormd kuipje en eindigt in een zwierige armbeweging, waar je bijvoorbeeld je laptop op kunt zetten.

Met de Divina creëer je binnenshuis een elegante tijdelijke werkplek, maar je neemt ‘m net zo gemakkelijk mee naar buiten om daar verder te werken.

Trouwens; ook heel erg leuk als lunchplek (binnen of buiten). Immers, actieve werktijd en passieve vrije tijd lopen in het ontwerp vloeiend in elkaar over.

5. Het kruikantoor

Dit lichtgewicht Kruikantoor is zo mobiel als maar kan, dus hiermee kun je werken waar je maar wilt.

Ontwerper Tim Vinke plaatste het blad en de twee stoelen in de uitsparingen, waardoor het meubel een soort kruiwagen wordt, die je heel gemakkelijk verplaatst. Naar de tuin bijvoorbeeld…

Vinke ontwikkelde het mobiele Kruikantoor al in 2009. Behalve de genoemde twee stoelen en de tafel bevat deze mobiele werkplek ook opslagruimte én elektriciteitsaansluiting. Omdat het is gemaakt van licht EPS piepschuim en uitgerust met wielen, is het verplaatsen een fluitje van een cent. Kijk zelf maar:

6. Anywhere case: je mobiele werkplek in een koffer

Tot slot: pak gewoon je Anywhere Case onder je arm en zoek ergens een lekkere plek om te werken. Op een terrasje, aan een picknick-tafel in het park of waar dan ook. Want in de Anywhere Case van Herman Miller zit alles wat je nodig hebt.

Dit multifunctionele koffertje is de moderne vervanger van je ladeblok. Je kunt er niet alleen je papieren en schrijfgerei en andere basic kantoorartikelen in kwijt, er is ook ruimte voor je tablet, laptop en zelfs je lunchbox.

De compacte Anywhere Case is licht van gewicht en dus eenvoudig overal mee naar toe te nemen. Je persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen en altijd bij de hand tijdens je werk op kantoor, thuis of 'waar dan ook’.  Uitgevoerd in de vorm van een fantastisch hip designkoffertje, waarmee je als moderne flexwerker helemaal de blits maakt.