Over ons


KantoorArtikelen.nl uit Hoensbroek is een initiatief van ITC Alles voor uw kantoor NV. Het familiebedrijf is notabene in 2021 100 jaar jong. En tegenwoordig onder aanvoering van Igor Soons. We hebben het bedrijf opgesplitst in drie divisies:

1. Kantoorartikelen.nl is een webwinkel voor eindgebruikers en wederverkopers waarin je duizenden uiteenlopende producten voor ´t hedendaagse moderne (thuis)kantoor kunt vinden, waar vakmensen en professionele facilitaire mensen bij werken. Bij deze divisie behoort The Cartridge Factory BV uit Den Bosch.


2. Projectinrichtingen met een eigen lease maatschappij.


3. Furniture lease

Ons track record is dat we online richting de 100.000 afnemers gaan. KantoorArtikelen.nl heeft als onafhankelijke projectinrichter al vele honderden bedrijven, scholen, instellingen en organisaties ingericht. Samen met ons team van enthousiaste medewerkers en geselecteerde partners of wederverkopers gaan wij graag met en voor jou aan de slag!

1. Kantoorartikelen

Onze online webshop telt meer dan 100.000 producten, die voor het overgrote deel binnen 24 uur uit voorraad leverbaar zijn (in Nederland). Dus vandaag voor 14:30 uur besteld, morgen in huis.

Onze servicedesk is tijdens kantooruren bereikbaar voor vragen en advies. Als je een product onverhoopt niet vindt in de shop, dan gaan wij voor jou op zoek. Want dankzij onze ruime ervaring en ons grote netwerk kunnen wij íeder denkbaar artikel leveren. Ons assortiment is dan ook veel groter dan alleen de producten die online in de webshop worden aangeboden.

Gekscherend zeggen wij wel eens: ‘Jouw kantoor is ons thuis’. Maar zo is het wel. Je bent bij ons aan het juiste adres voor ál je kantoorartikelen. Dat gaat veel verder dan alleen reguliere kantoorartikelen als pennen, papier, nietjes, perforators, toners en ordners. Je vindt bij ons ook koffie, frisdrank en verlichting tot schoonmaakmiddelen, kluizen, inbindmachines, labelwriters, batterijen, bureaustoelen en harde schijven. En alles, maar dan ook werkelijk álles, daar tussenin.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten met passie voor het vak. Wij kunnen en zullen je op weg helpen naar een ‘groener’ kantoor. Maar ook naar een efficiëntere organisatie: je kunt rekenen op ons deskundig advies over hoe je jouw uitgaven in de keten der (facilitaire) kosten kunt verlagen.

2. Projecten

Het ontwerpen en inrichten van inspirerende werkplekken is onze passie! Het is onze uitdaging om altijd een gezonde en fijne werkomgeving te ontwerpen en te realiseren waar iedereen graag werkt en optimaal kan functioneren.

Onze team Projectinrichting is dan ook gespecialiseerd in het op maat oplossen van alle denkbare werkplek-vraagstukken; van ontwerp tot en met realisatie.

De behoeften van werknemers verschillen sterk van bedrijf tot bedrijf. Dat betekent dat er geen standaardaanpak is voor het plannen en inrichten van een nieuwe ruimte. Kijken naar ideeën die werken voor andere bedrijven kan nuttig zijn, maar de ruimtelijke planning moet beginnen bij het in kaart brengen van de unieke behoeften van de medewerkers, hun werk en de waarde daarvan voor hun klanten. Wij helpen bedrijven om deze behoeften te analyseren en te vertalen naar de ruimtelijk inrichting van de benodigde werkplekken.

3. Furniture Lease

Waarom kantoormeubelen kopen als je ze ook kunt leasen? Dat is pas slim!

Als onafhankelijke projectinrichter leveren wij vooral kantoormeubilair. Maar wist je dat je de beste cradle to cradle bureaustoelen en andere duurzame inrichtingselementen niet per se hoeft te kopen? Kantoormeubelen leasen is óók een optie! Met alle voordelen van dien.

Waarom een bureaustoel kopen, als je op zoek bent naar comfortabel zitcomfort? Waarom een bureau bezitten, als je er gewoonweg zorgeloos aan wilt kunnen werken? Waarom kopen als je het nieuwste meubilair onbekommerd kunt gebruiken voor minder geld? En waarom zouden we met z’n allen grondstoffen blijven verspillen als de bronnen uitgeput raken?

Om eigenaar te worden van producten moet je altijd geld investeren in de aanschaf ervan. Als je de spullen eenmaal bezit, heb je hoe dan ook te maken met ‘cost of ownership’; dat geldt óók voor kantoormeubilair.

Sta je op het punt om binnenkort nieuw duurzaam kantoormeubilair aan te schaffen, dan kun je traditioneel kiezen voor eigendom met alle daaraan verbonden kosten en zorgen. Maar je kunt ook besluiten om de kantoormeubelen te leasen en niet meer zelf te kopen! Zorgeloos gebruiken in plaats van bezitten. En dat zou wel eens bijzonder interessant kunnen zijn. Dankzij dit concept kunt je gemakkelijker besluiten je kantoormeubilair te vervangen.

Fair business loopt als een rode draad door ons bedrijf, dus ook binnen onze afdeling Projectinrichting. Ons unieke concept van kantoormeubelen leasen sluit daar perfect op aan.

Samengevat biedt lease de volgende voordelen:

 • gebruiken in plaats van bezitten
 • uitsluitend cradle to cradle inrichtingselementen
 • geen hoge investeringskosten voor de aanschaf van kantoormeubilair
 • behoud van liquiditeit
 • vast maandelijks all-in lease-bedrag voor het gebruik van het meubilair, inclusief service, onderhoud, reparatie of vervanging
 • hoge restwaarde van cradle to cradle producten garandeert een faire lease-prijs
 • nooit onverwachte meerkosten
 • altijd de laatste designmodellen, dankzij relatief kortlopende lease-contracten
 • flexibel inspelen op veranderingen binnen de organisatie (meer of minder werkplekken nodig)
 • maximaal comfort
 • geen economisch risico
 • lineair wordt circulair

Hoe werkt het?

De leasemaatschappij (een 100% zusterbedrijf van KantoorArtikelen.nl) blijft eigenaar van het kantoormeubilair en neemt alle kosten voor eigen rekening. En neemt jou vooral alle zorgen uit handen. Als gebruiker betaal jij uitsluitend een vast bedrag per maand voor het gebruik van de spullen. De hoogte van het lease-bedrag wordt bepaald door zaken als het volume, de aanschafwaarde, het rentepercentage, de looptijd van het lease-contract en de restwaarde van de producten.

Na afloopt van de leaseperiode kun je kiezen uit drie opties:

 • contractverlenging
 • koop van het meubilair voor de dan geldende commerciële restwaarde
 • modernisering door een nieuw leasecontract met nieuw meubilair

Onze leasepartner:

• is een onafhankelijke zuster-organisatie van KantoorArtikelen.nl
• biedt operational lease aan op alle inrichtingselementen
• is merkonafhankelijk
• beschikt over kennis en kunde door jarenlange ervaring
• biedt een uniek concept in de kantoormeubelindustrie

The sky is the limit

Je kunt veel sneller anticiperen en inspelen op veranderingen binnen je organisatie dankzij onze kortlopende leasecontracten. Bovendien hoef je nooit meer concessies te doen aan de kwaliteit van meubilair om geld te besparen; je betaalt uitsluitend voor het gebruik van de beste en modernste spullen en níet voor het bezit ervan. 
Uniek: hoge restwaarde, aantrekkelijke gebruikersprijs.

Tot slot

 • Wij zijn een groep van onafhankelijke bedrijven die de vraag van de klant centraal stelt. Dankzij onze onafhankelijkheid kunnen wij telkens het beste antwoord binnen ons vakgebied zoeken op de vraag van de klant.
 • Wij zijn een groep van bedrijven met de divisies kantoorartikelen, projectinrichtingen en kantoormachines. Zo kunnen we écht alles voor jouw organisatie leveren.
 • Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord door extra aandacht te geven aan het milieu in alle drie de divisies.
 • Wij zijn dienstverleners en zullen te allen tijde het uiterste geven om de betere diensten te verlenen en te ontwikkelen.
 • Wij doen waar we goed in zijn: verkoop en serviceverlening. Voor alle andere zaken worden specialisten ingehuurd.
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog