Customers rate us 8.9!
Delivered the next business day
Business solutions

Waarom zijn rekenmachines nog steeds nodig en handig

Publicatiedatum: 16 May 2023, 10:00:00

Waarom zijn rekenmachines nog steeds nodig en handig

Rekenmachines. Die trouwe metgezellen op kantoor die ons door de meest ingewikkelde wiskundige vraagstukken loodsen. Ze zijn als de sidekicks van de productiviteit, altijd klaar om ons te redden van de duistere afgronden van het hoofdrekenen.

Maar waarom zijn ze eigenlijk nog steeds nodig en handig in deze moderne tijd, want elke pc, smartphone en tablet heeft toch een dergelijke functie? Laten we eens een kijkje nemen!

Eenvoudig in gebruik

Stel je voor dat je op kantoor zit en je moet een hele berg getallen optellen. Je staart naar het scherm van je computer, je vingers trillen van angst bij het vooruitzicht van het eindeloze typen. Maar wacht! Daar komt de rekenmachine, gekleed in zijn glanzende plastic behuizing, als een superheld die je komt redden van een saaie en tijdrovende taak.

En nu zonder gekheid:

We vinden het toch allemaal onhandig om de calculator van de pc te gebruiken.

En hoe vaak hebben we bij gebruik van de calculator op onze telefoon een verkeerde toets aangeraakt? Hier werkt de autocorrectie, zoals bij schrijven, helaas niet.

De rekenmachine is en blijft eenvoudig in gebruik en er worden zelden verkeerde toetsen aangeraakt en als dat al een keer gebeurt, dan helpt de correctietoets snel en gemakkelijk.

Ook voor complexe berekeningen

Maar laten we eerlijk zijn, rekenmachines zijn niet alleen handig voor eenvoudige optelsommen. Ze kunnen veel meer. Ze kunnen complexe wiskundige formules berekenen, percentages omrekenen, valuta converteren en zelfs een potentiële liefdesmatch tussen collega's voorspellen. Oké, misschien heb ik dat laatste verzonnen, maar je begrijpt wat ik bedoel.


In allerlei kleuren

Diverse kleuren in rekenmachines kunnen een leuke toevoeging zijn aan het kantoorleven. Ze geven een vrolijke uitstraling aan je bureau en maken het gemakkelijker om je rekenmachine terug te vinden tussen andere kantoorbenodigdheden. Bovendien voegen ze een persoonlijk tintje toe aan je werkruimte en kunnen ze zorgen voor een beetje speelsheid en creativiteit. Kies een kleur die bij je past en breng wat levendigheid in je dagelijkse berekeningen!

Een greep uit onze rekenmachines

Only 5 available
Shipping until
Rekenmachine Canon LS-122TS

€19.52*
Shipping until
Rekenmachine Canon LS-123K groen

€19.03*
Shipping until
Rekenmachine Casio MS-88EM

€23.17*
Shipping until
Rekenmachine Canon P1-DTSC II

€31.78*
Shipping until
Rekenmachine Casio SL-320TER+

€9.66*
Shipping until
Rekenmachine Canon LS-123K roze

€19.03*
Shipping until
Rekenmachine Casio MS-80E

€19.49*
Shipping until
Rekenmachine Casio HR-150RCE

€58.92*
Shipping until
Rekenmachine Casio MS-80F

€12.15*
Shipping until
Rekenmachine Casio MS-20UC oranje

€17.51*
Contact
Fields marked with asterisks (*) are required.
Privacy *
Loading...
Upload in progress, please be patient ...
Product Devices Show confirm dialog