Unox Cup-a-Soup Groenten, Soep, 140 ml

€ 11,22*

Inhoud: 24 stuk(s)
Direct beschikbaar
Levering (verwacht) op , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: 681151
Merk: Unox
Fabrikantcode: 68392202
EAN: 8710908967559
Beschikbare voorraad: 50
Productinformatie
Cup-a-Soup Groenten is bereid met zorgvuldig gedroogde ingrediënten, zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen.

Stil uw trek met deze instant groentensoep van Cup-a-Soup. Door een goede verhouding tussen groenten en kruiden, krijgt deze soep een heerlijke smaak. Het is ook zeer geschikt voor vegetariërs. U maakt de groentensoep in een handomdraai. De inhoud van het zakje mengt u, al roerend, met 175ml gekookt water. Deze hartige snack is ideaal als overbrugging tussen maaltijden of als onderdeel van een maaltijd. Handig om in de kantine of pantry op kantoor te hebben.

Instant groentensoep met kruiden voor een volle smaak
Te nuttigen als tussendoortje of onderdeel van de maaltijd
Makkelijk te bereiden; Alleen kokend water toevoegen
Bevat 24 zakjes; 1 zakje is goed voor één mok soep
Zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen
Geschikt voor vegetariërs
Voldoet aan 'Bewuste Keuze'
Lang houdbaar indien droog bewaard
Eigenschappen "Unox Cup-a-Soup Groenten, Soep, 140 ml"
Soort artikel: Soep
Merk / fabrikant "Unox"

UNOX is een merknaam van Unilever. KantoorArtikelen.nl heeft de niet meer weg te denken Cup a Soup produkten en Cup a Soup drinkbekers van Unox natuurlijk allemaal online voor je klaar staan ! Iedereen om 16.00u aan de cup a soup ! Bestel Unox cup a soup snel mee met andere kantoorbenodigdheden, papierwaren, toners, frisdranken of verpakkingsmaterialen.

Advies bij je keuze van Unox producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van Cup a Soup en Cup a Soup drinkbekers van Unox. Dat advies is gratis en vrijblijvend.

Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met Cup a Soup drinkbekers en Cup a Soup van Unox. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Unox producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Accessoires

Levering (verwacht) op
Unox Cup-a-Soup Asperge, Soep, 175 ml
Cup-a-Soup Asperge is bereid met zorgvuldig gedroogde ingrediënten, zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Stil uw trek met deze instant aspergesoep van Cup-a-Soup. Door een goede hoeveelheid toegevoegde kruiden, krijgt deze soep een heerlijke smaak. U kunt de soep het hele jaar door eten, zonder rekening te hoeven houden met de aspergetijd. U maakt de soep in een handomdraai. De inhoud van het zakje mengt u, al roerend, met 175ml gekookt water. Deze hartige snack is ideaal als overbrugging tussen maaltijden of als onderdeel van een maaltijd. Handig om in de kantine of pantry op kantoor te hebben. Instant aspergesoep voor de lichte trek Te nuttigen als tussendoortje of onderdeel van de maaltijd Makkelijk te bereiden; Alleen kokend water toevoegen Bevat 21 zakjes; 1 zakje is goed voor één mok soep Zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen Voldoet aan 'Bewuste Keuze' Lang houdbaar indien droog bewaard
Art. Nr.: 324926

€ 9,69*
Levering (verwacht) op
Unox Cup-a-Soup Franse Ui, Soep, 175 ml
Cup-a-Soup Franse Ui is bereid met zorgvuldig gedroogde ingrediënten, zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Stil uw trek met deze instant Franse uiensoep van Cup-a-Soup. Door een goede verhouding tussen groenten en kruiden, krijgt deze soep een heerlijke smaak. U maakt de Franse uiensoep in een handomdraai. De inhoud van het zakje mengt u, al roerend, met 175ml gekookt water. Deze hartige snack is ideaal als overbrugging tussen maaltijden of als onderdeel van een maaltijd. Handig om in de kantine of pantry op kantoor te hebben. Instant Franse Uiensoep met kruiden voor een volle smaak Te nuttigen als tussendoortje of onderdeel van de maaltijd Makkelijk te bereiden; Alleen kokend water toevoegen Bevat 21 zakjes; 1 zakje is goed voor één mok soep Zonder toegevoegde smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen Voldoet aan 'Bewuste Keuze' Lang houdbaar indien droog bewaard
Art. Nr.: 324931

€ 9,69*