Betalingen bij Kantoorartikelen.nl

1.A. Via creditcard (Visa en MasterCard).
U kunt uw creditcardgegevens in een veilige omgeving invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij slaan uw creditcardgegevens niet op!

1.B. Via iDEAL.
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

1.C. Op rekening.
Voor bedrijven en organisaties bestaat de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Overheidsinstellingen (gemeenten, onderwijsinstellingen enzovoorts) kunnen direct op rekening bestellen. Nieuwe klanten dienen de eerste bestelling vooruit te betalen, vanaf de tweede bestelling kan er op rekening worden besteld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

2. Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

De voordelen:
- iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
- iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
- Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
- Controle en overzicht op de betaling
- iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank

3. Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt verwerkt.

4. Krijg ik een factuur?
Na het doen van uw bestelling, ontvangt u uw factuur automatisch (per E-mail of post).

5. Onze bankgegevens.

Rekeningnummer per 01-01-2018:
IBAN: NL39RABO0322771897
BIC: RABONL2UT.n.v. ITC Alles voor uw kantoor N.V.

0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×