Alleslijm Pattex Repair Extreme tube 8gram op blister

€ 6,52 excl. BTW

Inhoud: 1 stuk(s)
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q836239
Merk: Pattex
Fabrikantcode: 2716554
EAN: 4015000406642
Beschikbare voorraad: 244
Productinformatie
* Supersterke, veelzijdige lijm die flexibel blijft na uitharding. * Herstelt en verbindt talloze materialen, ook in extreme omstandigheden. * Biedt weerstand aan trillingen, spanning, water en extreme temperaturen (-50°C tot +120°C). * 100% transparant.


Eigenschappen "Alleslijm Pattex Repair Extreme tube 8gram op blister"
Commerciële kleurnaam: Transparant
Garantie: 24
Kleur: Transparant
Soort lijm: Alleslijm
Merk / fabrikant "Pattex"

Pattex is een merknaam in kleefmiddelen van de Duitse fabrikant Henkel.  Lijmplakband voor klussen en 2-zijdig en verpakkingstape van van Pattex worden veel gebruikt op kantoor (en ook thuis) en kunnen daarom niet ontbreken in het online assortiment van KantoorArtikelen.nl. Kijk ook eens op de site van Pattex (www.pattex.nl) voor allerhande handige tips met betrekking tot lijmen in de door hun opgemaakte lijmwijzer. 

Vrijwel alle Pattex artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Pattex koopt, dan maak je de juiste keuze.

Advies bij je keuze van Pattex producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van plakband voor klussen en 2-zijdiglijmverpakkingstape van Pattex. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met verpakkingstapelijmplakband voor klussen en 2-zijdig van Pattex. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Pattex producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog