Kopieerpapier Navigator Expression A3 90gr wit 500vel

€ 17,05 excl. BTW

Inhoud: 500 vel(len)
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q129128
Merk: Navigator
Fabrikantcode: NEX0900108
EAN: 5602024005020
Beschikbare voorraad: 259
Productinformatie
* Navigator Expression is een schitterende universele hoogwitte papierkwaliteit en wordt vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van papierproductie. * Ideaal voor het afdrukken van: rapporten, memo's, kleurgrafieken, gegevenstabellen, enz. * Helderwit papier met een uitstekende afdrukcontrast voor prachtige inkt-lift in hoge kwaliteit van documenten in kleur. * Micro poreus oppervlak voor een snelle droging van de inkt en nauwkeurige absorptie voor high definition afbeeldingen. * Extra dik en ondoorzichtig. * Voorkomt het doorschijnen van de afdruk en vel golving, terwijl het een accurate karakterdefinitie verschaft. * Voorzien van EU Ecolabel. * FSC-gecertificeerd. * Voldoet aan de houdbaarheidsnorm ISO9706. * Dit papier heeft een witheid van CIE169.


Eigenschappen "Kopieerpapier Navigator Expression A3 90gr wit 500vel"
Aantal vellen: 500
Commerciële kleurnaam: wit
Garantie: 24
ISO-waarde: 9706
Kleur: Wit
Kwaliteit: Best
Met Milieukeurmerk: Ja
Milieukeurmerk: EU Ecolabel, FSC
Papierformaat (DIN): A3
Papiergewicht: 90
Soort Materiaal: Papier
Soort Papier: Kopieerpapier wit
Type of Material: Paper
Witheid (cie-waarde): 169
Merk / fabrikant "Navigator"

Navigator is een uitstekende papiersoort, die voor 99,99% storingsvrij zal werken in de hedendaagse kantoormachines. Wit printpapier in A4 formaat en wit printpapier in A3 formaat van Navigator koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Navigator artikelen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Als je een product van Navigator koopt, dan maak je de juiste keuze.

KantoorArtikelen.nl is een echte papierspecialist en bovendien hebben we ook veel kennis van printers en kopieermachines. Vraag ons dus vooral welk soort papier je moet gebruiken om de mooiste of juist de goedkoopste afdruk voor jou te kunnen maken.

Advies bij je keuze van Navigator producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van wit printpapier in A3 formaat en wit printpapier in A4 formaat van Navigator. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met wit printpapier in A4 formaat en wit printpapier in A3 formaat van Navigator. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Navigator producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Accessoires

Levering (verwacht):
Ordner Leitz 1073 180° zonder sleuven en randbeschermers 77mm karton A3 dwars zwart
* Zwarte omslag van stevig karton (RC) met precisie mechaniek (zonder sleuven, zonder randbeschemers). * Met duimgat (m.u.v. A5 en A6 dwars). * Rug: zwart met speciaal papier versterkt. * Rugbreedte: 77 mm. * Afmeting (lxbxh) 480x78x318mm. * Gewicht 0,38kg.
Art. Nr.: Q502403

€ 23,00*
Levering (verwacht):
Papierverzamelbak kunststof 40x30x17.5cm grijs
* Kunststof papierverzamelbox voor op kantoor. * Bijzonder geschikt voor gescheiden afvalverzameling.
Art. Nr.: Q394783

€ 17,00*
Levering (verwacht):
Perforator Rapid Fashion FC10 mini 10 vel zwart
* Sterke metalen perforator met handgreep en basis van versterkte ABS-kunststof. Voor thuis en op school. * Perforeert tot 10 vel (80-grams papier). * Handig, draagbaar en sterk. * Versterkte handgreep en basis van ABS-kunststof. * Geïntegreerde, makkelijk te legen opvangbak voor papiersnippers in kunststof basis.
Art. Nr.: Q310751

€ 6,16*
Levering (verwacht):
Showtas Multo 23-gaats PP 0.08mm A3 dwars
* Multo showtas 23-rings A3-formaat liggend. * De perforatie zit aan de korte kant. Dubbelgevouwen tot een A4.
Art. Nr.: Q276161

€ 6,38*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog