0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Venco

Topkwaliteit snoep en dropjes  van Venco koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Venco producten zijn meteen uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je heerlijke, goedkope en lekkere dropjes zoekt die gegarandeerd lekker zijn als tussendoortje, dan maak je met drop en snoep van Venco de juiste keuze.

Bedrijfsgeschiedenis

Venco werd in 1878 opgericht in Amsterdam door Gerrit van Voornveld. Het bedrijf ging door het leven als Van Voornveld en Co. Hier komt ook de naam Venco vandaan. De fabriek lag aan de Spuistraat in Amsterdam en produceerde naast drop ook pepermunt en hoestbonbons. Tijdens de griepepidemie van 1891 groeide de vraag naar hoestbonbons enorm, met als gevolg een sterke groei van het bedrijf. In 1899 namen de broers Dieperink de fabriek over en werd er verhuisd naar de Lindengracht. Na iets meer dan een halve eeuw nam Red Band in 1965 het aandelenkapitaal over van Venco. De productie van Venco snoep vindt tegenwoordig plaats in de Red Band fabrieken te Roosendaal.

Oplossingen

Venco dropjes, oh wat lekker! Maar welke moet je dan kiezen? Met de dropmix van Venco hoef je nooit meer te twijfelen welke dropjes je tot het laatst moet laten liggen, want van ieder dropje is er wel eentje. En deze keer ook nog eens tegen een prijsje zo zacht als, nou ja, zachte drop. En als je voor 16:00 uur bestelt, kun je er morgen al van genieten!

Advies nodig over snoep van Venco?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Venco producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Venco.

Alle producten

6 resultaten