0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Scott®

SCOTT® is een merknaam van Kimberley Clark en is opgericht in 1892 in Wisconsin in de Verenigde Staten. SCOTT® producten, zoals papieren handdoeken, tafelrollen, mini jumbo toiletrollen, hand- en oppervlakte reinigingsdoeken en toilettissues kun je online bestellen in de webshop van KantoorArtikelen.nl. Deze SCOTT® producten kunnen we snel uit voorraad aan je leveren, samen met bijvoorbeeld andere kantoorbenodigdheden, papierwaren en toners.

Advies bij je keuze van Scott® producten

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop van hygiëne producten van Scott®. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met tissues, toiletpapier en andere hygiëne gerelateerde producten van Scott®. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews.

Wij helpen je graag verder

Als je Scott® producten op werkdagen voor 16.00 bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Scott®.

Alle producten

24 resultaten