0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Post-it®

Topkwaliteit Post-It® notes en plaknotities van Post-It® koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Post-It® artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare Post-It®s en plaknotities zoekt, dan maak je met Post-It® de juiste keuze. Notitieblokken van Post-It® zijn een typisch geval van een toevallige uitvinding: de lijmsoort die voor de Post-It® notitieblokken wordt gebruikt is uitgevonden door een Amerikaanse scheikundige genaamd Spencer Silver.

De lijmsoort is makkelijk los te trekken. De bedoeling van Silver was echter anders: Deze wilde alleen een krachtige kleefstof maken. Wat zijn visie was qua toepassingen is niet bekend.

Oplossingen

Post-It®s, wie gebruikt ze niet? Ook al is het maar af en toe. Of het nou is om een wachtwoord van je computer te kunnen onthouden, een aantekening te maken in je agenda, of een belangrijke pagina in een boek te markeren, bijna iedereen gebruikt wel eens Post-It®s. Je kan er zelfs hele muren mee behangen. Post-It®s zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo zijn er de standaard neon gele vierkante Post-It®s zoals je ze altijd al gekend hebt, maar er zijn er ook in meerdere kleuren, extra plakkerig voor gladde oppervlakken of de kleinere varianten waarop niks geschreven kan worden, speciaal om als bladwijzer te worden gebruikt. Wat je ook zoekt, met Post-It® notitieblokken kan je nooit de fout in gaan!

Advies nodig bij de aankoop van Post-It® producten?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Post-It® producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Post-it®.

Geen producten gevonden

Deze categorie bevat nog geen producten.