0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

L'oblique

L'Oblique AZ  is in 1893 opgericht en een hangmappenspecialist.  In 1985 werd het bedrijf een onderdeel van de Hamelin Group, een van de grotere fabrikanten van verschillende kantoorartikelen.

L’Oblique AZ is een prima kwaliteit hangmap, geproduceerd volgens de standaarden van ISO 9001.Het hoofdkantoor is gevestigd in de Franse stand Lyon, waar ongeveer 50 miljoen mappen per jaar worden gemaakt (anno2013). KantoorArtikelen.nl heeft in haar online assortiment vele L'Oblique mappen klaar staan voor je:

Ultimate polypropyleen hangmappen (voor ladenblokken en voor kasten): de ruimtebesparende oplossing voor uw archivering. De kleurrijk Ultimate hangmappen kunnen met behulp van drukknoppen aan elkaar vastgemaakt worden om de beschikbare kastruimte optimaal te benutten. Om de leesbaarheid van de labels te verbeteren, werden de labelhouders uitgerust met een plastic cover die een vergrotend effect heeft. De Ultimate kraft hangmappen zijn gemaakt van sterk en duurzaam kraft, extra versterkt met katoenvezels. De oranje hangmappen zijn uitgevoerd in speciaal ontwikkeld Ph-neutrale kraft om beschadiging van uw documenten – ook bij langdurige bewaring – tot een absoluut minimum te beperken. De door L'Oblique ontwikkelde Velcro Link zorgt ervoor dat je meerdere dossiers aan elkaar kan vasthaken met behulp van een extra brede Velcro strook.De L'Oblique Touareg ecologische hangmap is een zeer milieuvriendelijke hangmap. Deze stevige hangmap wordt gemaakt uit 100% natuurlijk kraftpapier (gebruik makend van FSC gecertifieerd hout). Bij het productieproces worden kleurstoffen, zware metalen en chloor vermeden. Zelfs tot in de labelhouder wordt deze ecologische reflex doorgetrokken. De labelhouder wordt zelfs geproduceerd uit suiker en lactose en is 100% biologisch afbreekbaar.


Als je gaat archiveren en je hebt vragen hoe je dat het beste kunt doen, neem dan eens contact met onze specialisten op. Ervaar de vakkenis van KantoorArtikelen.nl via +(0)31-45-5229311 of info@kantoorartikelen.nl

Blader door alle producten van L'oblique.

Alle producten

26 resultaten