0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

Grolsch

Heerlijke, topkwaliteit bieren en dranken van Grolsch koop je goedkoop en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Grolsch producten zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je heerlijk verfrissende betaalbare bieren zoekt die de dorst gegarandeerd lessen, dan maak je met bieren van Grolsch de juiste keuze.

Geschiedenis

Grolsch is opgericht in 1615 door Willem Neerfeldt te Groenlo, maar dat stadje was destijds bekend als Grolle, waar de naam Grolsch vandaan komt. Na Willem Neerfeldt’s bestuur nam zijn schoonzoon, Peter Sanford Kuyper, het over. In 1895 nam familie de Groen de brouwerij over in Groenlo over, de Grolsch brouwerij die vandaag de dag het meeste gebruikt wordt ligt in Enschede.

Op 18 november werd Grolsch voor een slordige 816 miljoen euro overgenomen door SABMiller. De verkoop was volledig op 20 maart 2008. SABMiller zette een flinke groei in en verkocht in de loop van 2016 Grolsch, samen met Peroni en Meantime bier voor 2,55 miljard euro aan Asahi Group Holdings Ltd. Dat houdt in dat Grolsch op het moment van schrijven onderdeel van een Japans bedrijf is.

Oplossingen

Grolsch bier in blik, heerlijk. Een biertje op kantoor moet kunnen, toch? Maar dan alleen als ie ijs- en ijskoud is. Een lekker en verfrissend biertje op een warme middag, met de lekkere smaak die Grolsch eigen is, na 400 jaar van receptuur verbeteren. En na 400 jaar is die smaak goed, echt goed. En nu tegen een zacht prijsje, Grolsch bier in blik, met 24 blikken.

Wij helpen u graag

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Grolsch producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van Grolsch.

Alle producten

1 resultaten