0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

FREECOM

Topkwaliteit externe harde schijven en externe SSD’s van Freecom koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle producten van Freecom zijn direct leverbaar bij KantoorArtikelen.nl en worden de dag na aankoop bezorgd. Als u op zoek bent naar de ultieme manier om makkelijk veel geheugen mee te kunnen nemen, dan is een draagbare SSD of Harde schijf van Freecom de juiste keuze.

Oplossingen

Als je veel geheugen nodig hebt voor je werk, maar vaak onderweg bent, dan is een externe harde schijf dé oplossing. Alleen zijn veel externe harde schijven groot en hebben ze niet veel geheugen voor de prijs die ze kosten. En gewone harde schijven zijn erg kwetsbaar en zijn niet handig te verbinden met een computer. Freecom is met het antwoord gekomen, een harde schijf van 1 terabyte, in een formaat van 2,5 inch, ongeveer even groot als de gemiddelde portefeuille. Deze kan worden verbonden via USB 3.0, de nieuwe standaard in USB technologie met extreem hoge lees- en schrijfsnelheden. Dat betekent dat je niet meer, zoals met de meeste externe harde schijven, uren moet wachten om een bestand van een paar gigabyte over te zetten. Dat komt omdat de meeste externe harde schijven momenteel nog USB 2.0 gebruiken.

Ook verkopen wij van KantoorArtikelen.nl de SSD’s van Freecom. SSD’s zijn vergelijkbaar met harde schijven, alleen verschillen zij in één opzicht: Waar harde schijven optisch geheugen gebruiken, wat goedkoper is, gebruiken SSD’s flashgeheugen, wat duurder is, maar ook stukken sneller, soms wel 50 keer zo snel!

De harde schijf van Freecom kun je hier vinden.
De SSD van Freecom kun je hier vinden.
Alle producten van Freecom kunt u hier vinden.

Wij helpen je graag bij je aankoop!

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met geheugenopslag. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Freecom producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van FREECOM.

Geen producten gevonden

Deze categorie bevat nog geen producten.