0 Vergelijken
  • Persoonlijk advies op werkdagen van 8:30 tot 17:00
  • Door klanten beoordeeld met een 8.9
  • Gratis verzending vanaf € 65 (excl. btw)

ALTREX

Topkwaliteit ladders en klimmateriaal van Altrex koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Altrex artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare en veilige ladders en ander klimmaterieel zoekt dat gegarandeerd blijft staan wanneer je erop klimt, dan maak je met Altrex ladders en klimmaterieel de juiste keuze.

Historie

Hoewel Altrex tegenwoordig is gevestigd in Zwolle, is het bedrijf in 1950 gestart in Rijswijk. De originele naam van het bedrijf, “Bijstede”, is afgeleid van de namen van beide oprichters Bijlo en Stedehouder. In die tijd was het bedrijf niet alleen producent van klimmaterieel, maar ook van wasrekken, droogmolens en strijkplanken. In 1956 is Bijstede van Rijswijk naar Nunspeet verhuisd. In die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot multinational met vestigingen op ieder continent.
Vanwege de internationale groei is Bijstede omgedoopt naar Altrex. In 2003 is Altrex vanwege ruimtegebrek verhuisd naar het huidige hoofdkantoor in Zwolle.

Oplossingen

Relax. Het is een Altrex. Het is het motto is Altrex op het lijf geschreven, daar Altrex veiligheid vooropstelt. Altrex is dan ook een van de strengste klimmateriaalkeurders. Op de site van Altrex heeft het bedrijf zelfs een reminderfunctie toegevoegd om je stijger, ladder of ander klimmateriaal te laten keuren. Daarnaast geeft Altrex je graag advies over welk product het best geschikt is voor jou of jouw bedrijf.

Advies nodig bij je aanschaf van ladders?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Altrex producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Blader door alle producten van ALTREX.

Alle producten

3 resultaten