Frisdrank Lipton Ice tea sparkling petfles 500ml

€ 2,01 excl. BTW

plus € 0,15 statiegeld
Inhoud: 500 milliliter
Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q1401598
Merk: Lipton
Fabrikantcode: 69651910
EAN: 8711327511606
Beschikbare voorraad: 72
Productinformatie
* Lipton Ice Tea Sparkling is een heerlijk verfrissende frisdrank op basis van groene thee. Het is deels gezoet met zoetstof van natuurlijke oorsprong: de stevia-plant. Lipton Ice Tea Green is laag in calorieën met maar 20kcal p/100ml. * Lipton Ice Tea Sparkling. * Koolzuurhoudende frisdrank met thee-extract. * Nu van 100% gerecycled en volledig recyclebaar plastic.


Eigenschappen "Frisdrank Lipton Ice tea sparkling petfles 500ml"
Commerciële kleurnaam: Blauw
Kleur: Blauw
Koolzuurhoudend: Ja
Soort drank: Ijsthee
Merk / fabrikant "Lipton"

Topkwaliteit theezakjes en ice tea van Lipton koop je voordelig en vertrouwd bij KantoorArtikelen.nl. Vrijwel alle Lipton artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar bij KantoorArtikelen.nl. Als je betaalbare dorstlessers in de vorm van thee of ice tea zoekt die gegarandeerd altijd lekker zijn, dan maak je met thee van Lipton de juiste keuze.

Historie

De geschiedenis van Lipton begint in 1871, waar Thomas Lipton in Glasgow, Schotland, een eigen winkel opende, die zo succesvol werd dat er circa 15 jaar later meer dan 200 supermarkten waren. In 1982 werd deze keten winkels verkocht aan Argyll Foods, dat later werd omgedoopt naar Presto. In de jaren dat Thomas Lipton nog leefde zocht hij de wereld af naar nieuwe producten voor zijn winkel. Een van die producten was thee, maar Thomas Lipton vond dat de prijzen van thee in die tijd veel te hoog lagen. Het gevolg? Thomas Lipton kocht een eigen theeplantage in Ceylon, het huidige Sri Lanka. Sinds die eerste plantage is het aantal plantages en de grootte daarvan alleen nog maar gegroeid, samen met de kwaliteit van de thee zelf. In 1938 kocht Unilever een deel van Lipton op, met een volledige overname in 1972.

Oplossingen

Lipton is de grootste producent en verkoper van thee ter wereld. Gelukkig doet Lipton ook haar best om haar thee te kunnen behouden voor toekomstige generaties. Lipton is aangesloten bij de Rainforest Alliance, en zet zich intens in om met respect voor mens en milieu haar thee te kunnen verbouwen. Daarnaast is Lipton thee ook gewoon ontzettend lekker, en absoluut onmisbaar voor ieder kantoor!

Advies nodig bij de aanschaf van thee of ice tea?

Bij KantoorArtikelen.nl adviseren we je graag bij je aankoop. Dat advies is gratis en vrijblijvend. Het team van KantoorArtikelen.nl beschikt over jarenlange ervaring met etiketten en papierwaren. Niet voor niets krijgen wij zeer hoge beoordelingen van onze klanten. Onze beoordelingen worden verzameld en gepubliceerd door Kiyoh, een volledig onafhankelijke en betrouwbare aanbieder van reviews. Als je jouw Lipton producten op werkdagen voor 16.00u bestelt dan krijg je het de eerstvolgende werkdag thuis of op kantoor geleverd. Heb je hulp nodig bij het bestelproces? Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog