Ladenkast Leitz WOW Click & Store 3 laden wit

€ 53,87 excl. BTW

Inhoud: 1 stuk(s)

Nog maar 2 (direct) beschikbaar

Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q531109
Merk: Leitz
Fabrikantcode: 60480001
EAN: 4002432396894
Beschikbare voorraad: 2
Productinformatie
* Ladekast met 3 laden voor het bewaren van A4 formaten. Eenvoudig in te klappen voor ruimtebesparing wanneer je hem niet nodig hebt. * Metalen duimhouder voor gebruiksvriendelijke opening. * Labelhouder voor indexering. * Gelamineerd oppervlak voor een betere en langere bescherming. * Eigentijds ontwerp zodat het mooi is voor zowel thuis als op het werk. * Opvallende en stijlvolle ladekast met drie laden voor het organiseren van documenten en andere spullen. * Voor het scheiden van projectdocumenten, correspondentie, schoolvakken of privézaken die je uit het zicht van je collega's wilt houden. * Snel en eenvoudig te monteren door drukknoppen en eenvoudig in te klappen voor ruimtebesparing wanneer je hem niet nodig hebt. * De glanzende PP-afwerking geeft de box een luxe uitstraling en zorgt voor langdurig gebruik en eenvoudig stof verwijderen. * Gemaakt van sterk, premium karton. * Gepatenteerde constructie om te voorkomen dat de doos uit zichzelf opent wanneer deze wordt gedragen met zwaardere inhoud. * Geef jouw werkplek het WOW effect met deze en de andere Leitz WOW producten in opvallende en stijlvolle kleuren.


Eigenschappen "Ladenkast Leitz WOW Click & Store 3 laden wit"
Aantal Laden: 3
Commerciële afmetingen: 286x282x358
Commerciële kleurnaam: wit
Garantie: 24
Geschikt voor papierformaat: A4
Kleur: Wit
Koppelbaar: Neen
Labelhouder: Ja
Model naam: WOW
Soort Materiaal: Polypropyleen (PP)
Soort Papieropberging: Ladenblok
Stapelbaar: Ja
Merk / fabrikant "Leitz"

Leitz is een zeer bekend topmerk in de wereld van kantoorartikelen. Met producten van Leitz kun je je documenten organiseren. Mappen, nietjes,ordners, ringbanden, nietmachines, perforatoren, brievenbakjes enzovoorts.
Het merk Leitz komt uit Duitsland en heeft een zeer degelijke kwaliteitsnorm. Leitz  materialen gaan jaren mee en bieden voor iedere kantoortuin een prima antwoord. KantoorArtikelen.nl heeft de meeste Leitz producten voor je op voorraad liggen. Koop Leitz snel en voordelig online bij KantoorArtikelen.nl !

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog