Koffiezetapparaat L'Or mini tbv aluminium cups

€ 96,31 excl. BTW

Inhoud: 1 doos/dozen

Nog maar 9 (direct) beschikbaar

Direct beschikbaar
Levering (verwacht): , als je jouw bestelling plaatst binnen de komende .
Productnummer: Q1405182
Merk: L'or
Fabrikantcode: 4029710
EAN: 8711000461006
Beschikbare voorraad: 9
Productinformatie
* De L’Or mini capsulemachine is modern, compact en zeer eenvoudig in gebruik. Buiten dat hij in korte tijd een heerlijke kop koffie zet is de machine ook voorzien van een aparte heet water functie. * De machine is eenvoudig te reinigen en is geschikt voor alle standaard capsules op de markt. * Hierdoor is de L’Or Mini capsulemachine zeer geschikt voor kantoren of thuiswerkplekken met een beperkt koffie- of theegebruik.


Eigenschappen "Koffiezetapparaat L'Or mini tbv aluminium cups"
Commerciële kleurnaam: Zwart
Kleur: Zwart
Nieuw artikel: Ja
Soort warme drankmachine: Koffiezetapparaat voor capsule
Vaste wateraansluiting: Neen
Merk / fabrikant "L'or"

L'or is een bekend koffiemerk dat al jarenlang hoogwaardige koffieproducten produceert. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit van de bonen, die zorgen voor een intense smaakbeleving. Bij KantoorArtikelen.nl zijn verschillende koffieproducten van L'or verkrijgbaar, die zorgen voor een heerlijke koffiepauze op kantoor.


Geschiedenis

Het merk L'or is opgericht in 1992 in Frankrijk. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de grootste koffieproducenten ter wereld. De focus ligt altijd op de kwaliteit van de bonen en het brandproces, om zo de beste smaak te kunnen garanderen. L'or blijft innoveren en biedt een breed scala aan koffieproducten aan.


Assortiment

Bij KantoorArtikelen.nl zijn verschillende koffieproducten van L'or verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld koffiecapsules en -pads in diverse smaken. Ook zijn er verschillende soorten bonen en gemalen koffie verkrijgbaar. Het assortiment is geschikt voor verschillende koffiemachines en zorgt voor een heerlijk kopje koffie op kantoor.


Koop producten van L'or bij KantoorArtikelen.nl

Bij KantoorArtikelen.nl zijn verschillende koffieproducten van L'or verkrijgbaar. Of je nu op zoek bent naar koffiecapsules, -pads of bonen, je vindt het allemaal in ons assortiment. Bestel je koffieproducten eenvoudig online en geniet snel van een heerlijk kopje koffie op kantoor.

Gerelateerde links van het merk

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten.


Deze artikelen vind je wellicht ook interessant.
Levering (verwacht):
Koffie Douwe Egberts snelfiltermaling Melange Rood 250gr
* Douwe Egberts kwaliteitskoffie in snelfiltermaling. * Douwe Egberts aroma rood is de geurige, pittige koffie die in Nederland het meest gedronken wordt. * Dat komt onder andere door de evenwichtige melange van krachtige Robustabonen en aromatische Arabicabonen die kort en vol worden gebrand.
Art. Nr.: Q890053

€ 4,79*
Levering (verwacht):
Koffiemelkcups Douwe Egberts halfroom 240x7.5gr
* Cups met koffiemelk voor koffie en/of thee. * Douwe Egberts koffiemelk geeft de koffie een mooie goudbruine kleur. * De koffiemelkcups zijn gemakkelijk te openen en te doseren. * De roomcups bevatten 7,5 gram (vetgehalte 10%) en worden per 240 stuks verpakt.
Art. Nr.: Q891739

€ 28,45*
Levering (verwacht):
Envelop Quantore akte EC4 240x340mm zelfklevend wit 250stuks
* 120 grams. * Met de akte envelop EC4 240x340mm van Quantore zorg je ervoor dat de documenten die je verstuurt in dezelfde staat bij je klanten aankomt, waarin je ze hebt verzonden. * Deze witte papieren enveloppen laten een professionele indruk achter bij de ontvanger. *Het pakket van 250st is ideaal voor op kantoor waar je veel post verstuurd. * De enveloppen zijn gemaakt van 120g/m² wit papier uit FSC-gecertificeerde grondstoffen en met een grijze binnendruk. * Hij is voorzien van een zelfklevende stripsluiting.
Art. Nr.: Q180197

€ 34,74*
Levering (verwacht):
Thee Lipton Exclusive Afrikaanse rooibos 25x2gr
* Lipton Exclusive Selection is hét concept bij uitstek voor bedrijven en restaurants. * Het Lipton Exclusive Selection is een zorgvuldig uitgekozen range van 12 verschillende varianten om aan de verschillende voorkeuren van uw gasten te voldoen. * Het assortiment bevat lange theeblaadjes en kruiden, gecombineerd met zichtbare stukjes fruit en bloemen. * De thee zit verpakt in een semi-transparant, piramidevormig theebuiltje. * De piramidevorm verzekert meer plaats voor de ingrediënten om te bewegen tijdens de infusie met een uitstekend aroma, smaak en kleur als gevolg. * 25 piramidezakjes van 2gram.
Art. Nr.: Q899994

€ 8,62*
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text
Product Devices Show confirm dialog